Διαφήμιση

 

 

 

User login

Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ «Τραγουδάμε όλοι μαζί».

Ο Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ διοργάνωσε  την  συναυλία« Τραγουδάμε όλοι μαζί».

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην Πλατεία Αργυροκάστρου της Μεσαιωνικής Πόλης το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιούνιου.

Η μουσική ως μια μορφή τέχνης, αποτελεί έναν τρόπο ανθρώπινης έκφρασης, ένα αναπόσπαστο κομμάτι του ανθρώπινου πολιτισμού και της ιστορίας των λαών.

«Τραγουδάμε όλοι μαζί »λοιπόν, σημαίνει συντονίζουμε φωνές και συναισθήματα παρασύροντας έτσι  το νου και την ψυχή σε ένα κοινό ταξίδι.

Περισσότεροι από 120 χορωδοί,παιδιά και ενήλικες, συμμετείχαν στην εκδήλωση με το κοινό να συμμετέχει ενεργά σιγοτραγουδώντας μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν  η Παιδική χορωδία του Δήμου Ρόδου,η Πειραματική χορωδία Δήμου Ρόδου και η χορωδία« Ανοιχτή ανθρωπινή αγκαλιά» του Α.ΠΟ.ΠΕ.Σ και το φωνητικό σύνολο «Ωρίων » Παραδεισίου.

Συνέπραξαν φίλοι μουσικοί ,ανάμεσα τους ο Κ. Κωνσταντάκης, Γ. Κατσιμπράκης,Δ. Ιωσήφ,Π. Πέτρου,Θ. Διακουράκης,Π. Κλαδογένης,Σ. Διακουράκης,Α. Μοσχίδης,κ.α.

Τη διεύθυνση είχε ο Γιώργος Σακελλαρίδης.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση