.

Διαφήμιση

 

User login

Στάθης Ψάλτης: «Δεν ήθελα να μάθει κανείς για το πρόβλημα της υγείας μου»

«Δεν ξέρω πώς το έμαθε ο κύριος Λαζόπουλος. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να μιλήσω». 

  • Στην κάμερα του Happy Day στον Alpha μίλησε ο Στάθης Ψάλτης, αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές από το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. 

«Δεν έδωσα δικαίωμα σε κανέναν, δεν ήθελα να το μάθει κανείς. Ήταν μεταξύ εμένα, της γυναίκας μου και του οικείου περιβάλλοντος. Κανείς δεν έμαθε τίποτα και ούτε επρόκειτο να μάθει.», είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Ο μόνος που το έμαθε ήταν ο κύριος Λαζόπουλος, δεν ξέρω πως και μου έστειλε μια πολύ όμορφη ανθοδέσμη». «Πέρασε, δόξα τω Θεώ είμαι πολύ καλά. Εκείνη την ώρα κατάλαβα τι αξία έχει η ζωή και πόσο μάταια είναι κάποια πράγματα. Δεν μπορούσα να περπατήσω, δεν μπορούσα να μιλήσω. Μετά από ένα μήνα πήγα στο θέατρο και έπαιξα.», εξομολογήθηκε ο Στάθης Ψάλτης          ZAPPIT.GR

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση