Διαφήμιση

 

 

 

User login

Χρήστος Μπάρδος στον Δήμαρχο Λέρου: «Η δημόσια διοίκηση, εκτός από συνέχεια, έχει και κανόνες νομιμότητας που διέπουν τη λειτουργία της»

Απάντηση του Εντεταλμένου Μεταφορών Δωδεκανήσου, Χρήστου Μπάρδου, σε σημερινή ανακοίνωση του Δημάρχου Λέρου για τους ελέγχους ΚΤΕΟ στο νησί:

«Ο Δήμαρχος Λέρου ως εκ του θεσμικού του ρόλου, οφείλει να γνωρίζει ότι η δημόσια διοίκηση, εκτός από συνέχεια, έχει και κανόνες νομιμότητας που διέπουν τη λειτουργία της και οφείλουμε άπαντες, πολιτικά πρόσωπα και δημόσιοι λειτουργοί, να σεβόμαστε.

Η σημερινή Περιφερειακή αρχή από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, ασχολήθηκε με το πρόβλημα και την εκκρεμότητα που βρήκε από τους προηγούμενους διοικούντες. Οι πολίτες μπορεί να μην ενδιαφέρονται "ποιός διοικούσε τότε και ποιοι διοικεί σήμερα", σίγουρα όμως πρέπει να γνωρίζουν ότι η επίλυση του προβλήματός τους δεν μπορεί να γίνει χωρίς σεβασμό και τήρηση των κανόνων νομιμότητας.

Η Περιφερειακή Αρχή και εγώ προσωπικά, εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούμε μομφές για εκκρεμότητες και παραλείψεις που άλλοι δημιούργησαν,  για ευθύνες που δεν μας ανήκουν και τις οποίες έχουμε αναλάβει πλήρως, προς όφελος των νησιωτών μας και για την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν την καθημερινότητά τους. Οι πολίτες αναγνωρίζουν τους συμμάχους τους.

Οι δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής και εμού προσωπικά, τηρούνται στο ακέραιο, όπως η έλευση κινητής μονάδας ΚΤΕΟ στη Λέρο. Δεν έχω κανένα δισταγμό να αξιολογηθώ για το έργο μου.

Όσο για τον Δήμαρχο Λέρου, ας φροντίσει τουλάχιστον να ενημερωθεί ποιοι είναι οι αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας στην οποίαν διοικητικά ανήκει». 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση