.

Διαφήμιση

 

User login

Η Σοφία Φωσκόλου, Πολιτικός Μηχανικός από την Τήνο, Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

«Αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει ο τόπος μας, χρειάζεται νέους ανθρώπους με γνώσεις, όρεξη  και  θέληση, να στηρίξουν την ελπίδα της αναγέννησης  και της πορείας προς την ανάπτυξη. Πιστεύω ότι εμείς οι πιο νέοι, απαλλαγμένοι από μικροσυμφέροντα, μπορούμε να δώσουμε νέα ώθηση στον τόπο μας, με μόνο στόχο τη δημιουργία ενός κράτους ισχυρού και αντάξιου της  ιστορίας που φέρει.  Το νησιώτικο σύμπλεγμα της περιφέρειάς μας μπορεί να γίνει σταθμός και  κόμβος τεράστιας οικονομικής ανάπτυξης  προσφέροντας εργασία, προοπτική  και  μέλλον σ’ εμάς και τα παιδιά μας».

  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚO

Διπλ.  Πολιτικός  Μηχανικός Απόφοιτος του Πολυτεχνείου, Ελεύθερη επαγγελματίας, Πραγματογνώμονας Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ),  Ενεργειακός Επιθεωρητής  και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.Διατηρεί τεχνικό- αρχιτεκτονικό γραφείο μελετών- κατασκευών στην Τήνο και στην Αθήνα, ασχολείται με ιδιωτικά έργα, μιλάει γαλλικά, αγγλικά και γερμανικά.Είναι παντρεμένη με τον αρχιτέκτονα Χρήστο Παπαθανασίου και έχει δύο παιδιά.  

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση