.

Διαφήμιση

 

User login

Παράδοση τροφίμων πραγματοποιήθηκε σε Φιλανθρωπικό Φορέα της Ρόδου από αντιπροσωπία της Ελληνικής Αστυνομίας

H Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών του Πάσχα, διοργανώνει πανελλήνια συγκέντρωση ειδών (τροφίμων, ρούχων κλπ), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα. 

  • Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου η πρωτοβουλία αυτή υλοποιήθηκε με μέριμνα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Ρόδου και με απόφαση του Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου τα συγκεντρωθέντα είδη διατέθηκαν για κάλυψη άμεσων αναγκών του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου.

 

  • Στο πλαίσιο αυτής της κοινωνικής δράσης χθες το μεσημέρι αντιπροσωπία της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα ο Ταξίαρχος ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Φώτιος, ως επικεφαλής, συνοδευόμενος από Αξιωματικούς της Διεύθυνσής του επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου και παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στον υπεύθυνο του παραπάνω φορέα ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση