Διαφήμιση

 

 

 

User login

ΑΠΟ ΔΟΠΑΡ ΚΑΙ ΤΕΡΨΙΧΟΤΗ Η Μουσικοχορευτική Παράσταση «Έστησε ο Έρωτας Χορό».

O Δήμος Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ σε συνεργασία με τον λαογραφικό σύλλογο «Τερψιχόρη»,διοργάνωσαν τη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Έστησε ο Έρωτας Χορό».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο θέατρο της Μεσαιωνικής τάφρου Μελίνα Μερκούρη,την Τρίτη 26 Ιουνίου.

Ο έρωτας ως υπέρτατη αξία είναι συνδεδεμένος με την μουσική και την τέχνη,εφόσον εξαιτίας του έχουν γίνει συνθέσεις μελωδίων και έχουν γραφτεί στίχοι και τραγούδια.
Μέσω αυτών αλλά και χορευτικών δρωμένων, 150 χορευτές  μουσικοί  και υπηρέτες της ελληνικής παράδοσης συναντήθηκαν σε ένα χορευτικό αντάμωμα υμνώντας τον.
Παιδιά και ενήλικες,ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ κ. Στέφανος Κυριαζής,ενώθηκαν για να μας μαγέψουν με τις χορευτικές ικανότητες  τους στους παραδοσιακούς χορούς ,όπου με τη συνοδεία των μουσικών, χάρισαν στο παρευρισκόμενο κοινό απόλαυσαν μια μαγική βραδιά.
Ευχή μας,η αγάπη και ο έρωτας να συνεχίσουν να παίζουν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή και στις πράξεις μας δημιουργώντας  την κοινωνία που επιθυμούμε όλοι μας

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση