.

Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ

Αναφορικά με την αναστολή αύξησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Εκφράζω την πλήρη ικανοποίηση της τοπικής κοινωνίας και εμού προσωπικά για την αναστολή αύξησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ. Πρόκειται για ιδιαιτέρως θετική εξέλιξη για τα νησιά μας, σε συνδυασμό μάλιστα με την εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου που θα ισχύσει από τις επόμενες μέρες.

Η Λέρος και τα υπόλοιπα νησιά που σηκώνουν το δυσανάλογο βάρος του προσφυγικού προβλήματος, χρειάζονται στήριξη τόσο από την Κυβέρνηση όσο και από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, και η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί θετικό πρόσημο προς αυτή την κατεύθυνση.

Όμως, σε καμία περίπτωση η αναστολή αύξησης του ΦΠΑ δεν πρέπει να συνδεθεί με τη δημιουργία νέων δομών υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών. Η τοπική κοινωνία βρίσκεται ήδη σε οριακό επίπεδο και δεν θα επιτρέψουμε τέτοιους συμψηφισμούς με τα κεκτημένα δικαιώματα των νησιωτών, όπως είναι οι χαμηλοί συντελεστές ΦΠΑ".

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση