.

Διαφήμιση

 

User login

O πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής στην εκδήλωση παρουσίασης των χορηγών υποστήριξης του Θανάση Σύρμα

O πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής παραβρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης των χορηγών υποστήριξης του Θανάση Σύρμα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το 2020.

Ο κ. Κυριαζής, είπε σχετικά:

«Σαν Στέφανος Κυριαζής, πρώτα, και σαν πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, αμέσως μετά, θέλω να συγχαρώ τον Θανάση Σύρμα. Σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Τόσο για αυτά που έχει κάνει έως τώρα, όσο και για αυτά που στοχεύει.

Με δύναμη ψυχής, ο Θανάσης δεν έμεινε στάσιμος μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε ξαφνικά. Σήκωσε το απαιτούμενο ανάστημα και φώναξε «παρών». Έχοντας δίπλα του, το εγώ του και την οικογένεια του. Έχοντας επίσης, υποστηρικτές-θαυμαστές του, που πιστεύουν στο έργο που προσφέρει στην κοινωνία, αλλά και στις αγωνιστικές του δυνατότητες.

Ο ΔΟΠΑΡ και κατ΄ επέκταση ο Δήμος Ρόδου, θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια του. Συγχαίρω τους υποστηρικτές του, την ασφαλιστική εταιρεία Groupama,

το ξενοδοχείο Semiramis, την εταιρεία αθλητικών ειδών Macron και το Chronopoulos Rehabilitation Center, κι εύχομαι οι επιχειρήσεις αυτές να αποτελέσουν παραδείγματα προς μίμηση για άλλες». 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση