.

Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στηρίζει και συνδιοργανώνει δράσεις που προάγουν τον Πολιτισμό και τα τοπικά έθιμα

Μια σειρά από εκδηλώσεις οι οποίες προάγουν τον Πολιτισμό και αναδεικνύουν τα τοπικά έθιμα, πραγματοποιήθηκαν στην Ρόδο με την στήριξη και συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που στέκεται πάντα αρωγός δίπλα στους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, τα σωματεία και τις ομάδες που δραστηριοποιούνται προς αυτή την  κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και με την συμμετοχή πλήθους κόσμου που ανταποκρίθηκε οι εξής εκδηλώσεις:

·         Παρουσιάστηκε την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018 Ωβέρνη το νέο μυθιστόρημα, της Ροδίτισσας συγγραφέως Αναστασίας Κορινθίου με τίτλο «Εκείνη και Εκείνη» με την παρουσία του εντεταλμένου σε θέματα Πολιτισμού Δωδεκανήσου κ. Κάλλιστου Διακογεωργίου, και των συντελεστών Μαρίνας Νικολιδάκη και Maria Linda Laro (βιολονίστρια). Το βιβλίο προλόγισε ο δημοσιογράφος Κώστας Σαμιωτάκης.

·         Στις 29 και 30 Ιουνίου 2018, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργάνωσε με την Παιδική Θεατρική Ομάδα «ΑΝΕΜΗ» δύο θεατρικές παραστάσεις στο ανοιχτό θέατρο «ΡΟΔΩΝ’. Οι παραστάσεις έγιναν για φιλανθρωπικό σκοπό προκειμένου να συγκεντρωθούν αναλώσιμα φαρμακευτικά υλικά για την στήριξη των Κέντρων Υγείας Έμπωνα και Γενναδίου.

·         Στις 30 Ιουνίου και 1η Ιουλίου 2018, Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργάνωσε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρητηνίας «Η ΚΑΣΤΕΛΟΣ» διήμερα μεσαιωνική γιορτή στο Κάστρο Κρητηνίας. Η γιορτή αυτή, γίνεται κάθε χρόνο με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση του κοινού.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση