Διαφήμιση

 

 

 

User login

«Επίσκεψη στη Μυτιλήνη και συζητήσεις με φορείς για το ΜΙ»

Την Παρασκευή 20/7/2018 ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής θα βρίσκεται στη Λέσβο, πραγματοποιώντας σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού, με θέμα την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου που έχει ήδη ξεκινήσει.

Για το σκοπό αυτό έχει ήδη διοργανωθεί σύσκεψη, στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στις 11 η ώρα το πρωί, με συμμετέχοντες τους εμπλεκόμενους με το μέτρο, φορείς, όπως οι Βουλευτές του νησιού, η Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου, ο Δήμαρχος Λέσβου, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λέσβου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, την Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λέσβου, τον Πρόεδρο Τουριστικών Πρακτόρων Λέσβου και την Πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών του νησιού.

Το απόγευμα, στις 8.30 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΓΓΑιΝΠ, ο Νεκτάριος Σαντορινιός και ο Πάνος Ρήγας, γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται να μιλήσουν σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου με θέμα «Η Λέσβος στην μεταμνημονιακή εποχή με αναβαπτισμένες δυνατότητες»

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση