Διαφήμιση

 

 

 

User login

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλευρό του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής, για την πρωτοβουλία συνένωσης των απανταχού της γης Ροδίων

Την επίσκεψη του Πρόεδρου, Ηλία Τομάζου και μελών του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Απόλλων», δέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, το μεσημέρι της Δευτέρας, επί τη ευκαιρία της ολοκλήρωσης του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Αποδήμων Ροδίων, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21 – 22 Ιουλίου, στην Τοπική Κοινότητα Ασκληπιείου.

Ο κ. Τομάζος ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για τη δράση και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου και κυρίως για την πρόθεσή τους να εργαστούν για την ένωση σε μια οργάνωση, όλων των ροδιακών συλλόγων του εξωτερικού, προκειμένου ο νέος αυτός φορέας να συνενώσει  και να εκπροσωπήσει διεθνώς τους απανταχού Ροδίους της Διασποράς.

Ο Περιφερειάρχης , εκθειάζοντας την λειτουργία του Παρροδιακού Συλλόγου Αμερικής «Απόλλων»  και του προέδρου του, Ρόδιου καθηγητή του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ, Ηλία Τομάζου, τους ανακοίνωσε ότι για το ανωτέρω εγχείρημα, η  Περιφέρεια θα σταθεί στο πλευρό του Συλλόγου, διότι η συνένωση των δυνάμεων στις κρίσιμες στιγμές, μόνο θετικά μπορεί να προσδώσει στην κοινή προσπάθεια όλων, για την καλλιέργεια και ανάδειξη των αξιών που ο Ελληνισμός έχει ακτινοβολήσει σε όλο τον πλανήτη.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση