Διαφήμιση

 

 

 

User login

Στο πλευρό των αποδήμων της Καλαβρίας, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Προωθούνται κοινές πολιτιστικές δράσεις και αδελφοποίηση με την ελληνική κοινότητα

Την πραγματοποίηση κοινών πολιτιστικών δράσεων, ανταλλαγών εκδηλώσεων και αδελφοποίηση με την ελληνική κοινότητα της Καλαβρίας, συζήτησαν οι εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Bova Marina – Ismia Greka ‘Jalo Tu Vua’, σε συνάντηση που είχαν με τον εντεταλμένο σε θέματα Πολιτισμού Δωδεκανήσου Κάλλιστο Διακογερωργίου.

Η επί σειρά ετών πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου, Antonella Casile με τις εκπροσώπους της κοινότητας εξέφρασε την ικανοποίησή της για την συνάντηση και ζήτησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να μην εγκαταλείψει τις προσπάθειες των Ελλήνων της περιοχής, που θέλουν να συνεχίσουν να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα, τα έθιμα και τις παραδόσεις και να βρίσκονται σε επαφή με την χώρα, μέσα από κοινές δράσεις.

Ο κ. Διακογεωργίου δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα σταθεί στο πλευρό των Ελλήνων της Καλαβρίας και των άλλων κοινοτήτων στην περιοχή της Νότιας Ιταλίας, με μια σειρά από δράσεις που θα ανακοινωθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Να σημειωθεί ότι στην Καλαβρία αλλά και σε άλλες περιοχές της Νότιας Ιταλίας υπάρχει έντονο το ελληνικό στοιχείο και κυρίως πολλοί απόδημοι από την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. 

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση