Διαφήμιση

 

 

 

User login

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει την δράση του Συλλόγου "We Love Lindos" Ο Γιώργος Χατζημάρκος συνεχάρη τον Σύλλογο για την εθελοντική προσφορά του

Με την πρόεδρο του Συλλόγου "We Love Lindos", Βανέσσα Παπαδημητρίου-Χουίρη, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο Γιάννη Κοκκινογένη, συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο γραφείο του, χθες, Δευτέρα.

Στην διάρκεια της συνάντησης, η κα  Χουίρη ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για την δράση και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου, ο οποίος αριθμεί πλέον περί τα 150 μέλη και έχει στόχο την ανάδειξη και προστασία της Λίνδου, ενός από τους δημοφιλέστερους τουριστικούς προορισμούς, παγκοσμίως.

Η εθελοντική δράση του Συλλόγου “We love Lindos” επικεντρώνεται σε ζητήματα περιβάλλοντος, αλλά και σε  παρεμβάσεις σε θέματα και προβλήματα της καθημερινότητας. Η κα Χουίρη, που ζήτησε την αρωγή της Περιφέρειας στην δράση του Συλλόγου, προκειμένου η Λίνδος να προσφέρει καλύτερο επίπεδο υπηρεσιών και να παρουσιάζει καλύτερη εικόνα στους επισκέπτες της, δικαιώνοντας την φήμη της ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός.

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος,  συνεχάρη την πρόεδρο του Συλλόγου για την εθελοντική δράση και προσφορά που έχει συλλογικά αναπτύξει και δεσμεύτηκε να συμπεριλάβει και τον Σύλλογο “We love Lindos” στις εθελοντικές ομάδες με τις οποίες η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζεται και στηρίζει, για την υλοποίηση δράσεων και πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την ανάδειξη και προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών, ως προορισμοί που προσφέρουν στους επισκέπτες τους την ιδανική, πολυδιάστατη  ταξιδιωτική εμπειρία.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση