Διαφήμιση

 

 

 

User login

Περιοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου Χ. Κόκκινου στα πυροφυλάκια της Ρόδου και σε δασικούς δρόμους

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος, συνοδευόμενος από το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου αντιπύραρχο Ι. Τσιτσικά και στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, περιόδευσε στα πυροφυλάκια της Ρόδου.

Είχε συνεργασία με τα στελέχη της ΕΤΑΙ.ΠΡΟ.ΦΥ.ΚΑ. (που σήμερα ξεκινά επίσημα την προσφορά των υπηρεσιών της) και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επαγρυπνούν στα πυροφυλάκια της Ρόδου, έλεγξε κρουνούς που είναι τοποθετημένοι σε δασικές περιοχές και την κατάσταση των δασικών δρόμων.

  • Ο κ. Χ. Κόκκινος φιλοξενήθηκε σε Μ.Μ.Ε. της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων και μίλησε για θέματα Πολιτικής Προστασίας.

  • Αύριο 31.7.2018 και ώρα 10:30 π.μ. συγκαλεί στα γραφεία της Π.Ν.Αι. στη Ρόδο σύσκεψη με τους αρμόδιους για την Πολιτική Προστασία φορείς του νησιού.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

ZEUS D: Βαπτίσεις και Γάμοι στον Πανορμίτη

Μετά τις απίστευτες καλοκαιρινές βόλτες και τις παράκτιες ατελείωτες βουτιές, το πλοίο ZEUS D συνεχίζει τις εκδρομές του προς το νησί της Σύμης και μέσα στο φθινόπωρο, με στάση, όπως πάντα, στην εξωτική παραλία του Αγίου Γεωργίου για μπάνιο. Επίσης, κάποιες ημέρες της εβδομάδας, το πλοίο, με χωρητικότητα έως και (διακόσιους σαράντα) 240 επιβάτες, μπορεί να ναυλωθεί για ημερήσια κρουαζιέρα ή για κοινωνικές εκδηλώσεις, βαπτίσεις, γάμους κλπ στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης η για ομαδική εκδρομή, παραλιακά της Ρόδου.

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση