Διαφήμιση

 

 

User login

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

ΟΑΚΑ-ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ

Κύριε Πρόεδρε,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε και μάλιστα τυχαία, ότι συγκροτήθηκαν οι Εθνικές Ομάδες ποδηλασίας Δρόμου, που θα συμμετάσχουν στους Βαλκανικούς Αγώνες κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων, που θα πραγματοποιηθούν στη FYROM στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2018.

Σαν σωματείο, ιστορικό και με πλούσια παράδοση στο άθλημα της ποδηλασίας διαμαρτυρόμαστε προς εσάς και γενικότερα, τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας, καθώς, αν και ζητήσαμε, με επίσημο έγγραφο (δύο φορές, με αριθμ. Πρωτ. 1083/27-07-2018) να μάθουμε τα κριτήρια επιλογής των αθλητών-αθλητριών, ουδέποτε πήραμε μια απάντηση.

Έστω και τώρα, πάλι επιθυμούμε να μάθουμε πως ακριβώς έγινε η επιλογή, αφού αναβλήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου, λόγω της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Το άμεσο ενδιαφέρον μας, έχει να κάνει με την αθλήτρια μας Παναγιώτα Μπέντα (γεν. το 2003).

Σαν αθλήτρια των κατηγοριών από μίνι μικρά έως και παγκορασίδα κέρδισε τους Πανελλήνιους Αγώνες Νεολαίας της ΕΟΠ το 2012 2013 2014 2015 και 2016.

Το 2017 δεν πραγματοποιήθηκαν

Το 2018, σαν κορασίδα (πρώτη χρονιά), στην πίστα κέρδισε και τα τρία αγωνίσματα στα οποία συμμετείχε, κάνοντας στα δύο από αυτά τρία συνολικά πανελλήνια ρεκόρ!

Κύριε Πρόεδρε,

Από πληροφορίες του «πεζοδρομίου», μάθαμε ότι έγινε κλήρωση για την επιλογή των αθλητών!

Αν αυτές αληθεύουν, πως ακριβώς έγινε; με ποιους παρόντες; από ποιους; 

Στη διαδικασία συμμετείχαν ισάξιοι αθλητές;

Κύριε Πρόεδρε,

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τώρα, νιώθοντας άγνοια και αδικία, είναι τι θα πούμε σε ένα 15χρονο κορίτσι που προέρχεται από ποδηλατική οικογένεια και από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με την ποδηλασία, προκαλώντας την έκπληξη σε αρκετούς ειδικούς για το δικό της ταλέντο.

Κύριε Πρόεδρε,

Γνωρίζετε αρκετά καλά, το πόσο ευαίσθητες ηλικίες αποτελούν την κατηγορία των Κορασίδων σε όλα τα αθλήματα και θα σας παρακαλούσαμε, έστω και τούτη την στιγμή, να διορθώσετε αυτή την αδικία και με τις δικές σας ενέργειες, να μπορέσει η Παναγιώτα Μπέντα να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες.

Υ.Σ. Σας επισυνάπτουμε το έγγραφο που δύο φορές σας αποστείλαμε και για το οποίο, δεν πήραμε ποτέ καμία απάντηση από την Ομοσπονδία

ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΡΟΥΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΑ

ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση