.

Διαφήμιση

 

 

User login

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη με τους συνεταιριστικούς φορείς

Συνάντηση στην Γεωργοένωση για τα προβλήματα των παραγωγών

Με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, την ενημέρωση αλλά και την διεύρυνση της συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με τους εκπροσώπους των παραγωγών συνεχίζονται οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου στην Ρόδο στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Πουλής, ο πρόεδρος της Γεωργοένωσης Δημήτρης Γεωργαλλής καθώς και ο διευθυντής Δημήτρης Καραγιάννης.

Κοινή διαπίστωση ήταν η συνεργασία που πρέπει να υπάρχει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των παραγωγών.

Συμφωνήθηκε από κοινού η εντατικοποίηση των προσπαθειών προκειμένου να αντιμετωπιστούν καίρια προβλήματα των παραγωγών των νησιών που έχουν να κάνουν με το αυξημένο κόστος παραγωγής των προϊόντων και την υπερφορολόγηση.

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση