Διαφήμιση

 

 

User login

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη με τους συνεταιριστικούς φορείς

Συνάντηση στην Γεωργοένωση για τα προβλήματα των παραγωγών

Με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, την ενημέρωση αλλά και την διεύρυνση της συνεργασίας της περιφερειακής αρχής με τους εκπροσώπους των παραγωγών συνεχίζονται οι επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Φιλήμονα Ζαννετίδη.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου στην Ρόδο στην οποία συμμετείχαν ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Πουλής, ο πρόεδρος της Γεωργοένωσης Δημήτρης Γεωργαλλής καθώς και ο διευθυντής Δημήτρης Καραγιάννης.

Κοινή διαπίστωση ήταν η συνεργασία που πρέπει να υπάρχει για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των παραγωγών.

Συμφωνήθηκε από κοινού η εντατικοποίηση των προσπαθειών προκειμένου να αντιμετωπιστούν καίρια προβλήματα των παραγωγών των νησιών που έχουν να κάνουν με το αυξημένο κόστος παραγωγής των προϊόντων και την υπερφορολόγηση.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση