.

Διαφήμιση

 

User login

Στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Καστελόριζο συμμετείχε ο Δημήτρης Γάκης

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων, παρέστη την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 75ης επετείου της απελευθέρωσης του Καστελόριζου.

Στη Μεγίστη, ο Δημήτρης Γάκης παρακολούθησε την επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις του νησιού. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Καστελόριζο, ο βουλευτής Δωδεκανήσου συναντήθηκε με εκπροσώπους τοπικών φορέων και συνομίλησε με πολίτες για τα ειδικά αναπτυξιακά και κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους του νησιού και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Στη συνέχεια, μαζί με την επίσημη αντιπροσωπεία, ο Δημήτρης Γάκης μετέβη στη νήσο Στρογγύλη και στη νήσο Ρω, όπου χαιρέτησαν τους φύλακες των Ελληνικών συνόρων που με εθνικό φρόνημα και υψηλό αίσθημα ευθύνης υψώνουν καθημερινά τη γαλανόλευκη στην ακριτική αυτή γωνιά του Αιγαίου.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψης στη Μεγίστη, ο Δημήτρης Γάκης δήλωσε:

«Το Καστελόριζο είναι ένας τόπος αγώνων για Ανεξαρτησία και Δημοκρατία. Είναι ιστορικά συνδεδεμένο με το όραμα και τις προσδοκίες των Δωδεκανήσιων για ένα καλύτερο αύριο. Ο αγώνας των Καστελοριζιών για Εθνική Ανεξαρτησία είναι σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας του νησιού. Και είναι ευθύνη όλων μας να μεταφέρουμε το διαχρονικό μήνυμα της ολόψυχης αντίστασης του Λαού μας απέναντι στο ναζισμό και το φασισμό, για την Ελευθερία και την προάσπιση της Δημοκρατίας. Παράλληλα, σήμερα, εδώ στο Καστελόριζο, η παρουσία όλων μας στην μεγάλη αυτή επετειακή γιορτή επιβεβαιώνει τη σημασία που δίνει η Κυβέρνηση στη Νησιωτική Χώρα. Ταυτόχρονα, από την ακριτική αυτή γωνία της Δωδεκανήσου, όλοι μαζί στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα σ’ όλο τον πλανήτη ό,τι η Ελλάδα είναι ο ιστορικός πυλώνας σταθερότητας και ανάπτυξης στην περιοχή.»

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση