Διαφήμιση

 

 

User login

Τα καλλιστεία Miss Worldwide India (HAUT.MOΝDE INDIA) στη Ρόδο

Η Haut.Monde India, στηρίζοντας ένα μοναδικό θεσμό στην Ινδία με σκοπό την αφύπνιση των έγγαμων γυναικών σε ό,τι αφορά στην ενδυνάμωση τους να προβάλουν τις δυνατότητές τους, τα ταλέντα τους και την εξωτερίκευση της γυναικείας δυναμικής, πραγματοποίησε στη Ρόδο πληθώρα εκδηλώσεων και δράσεων, αλλά και καλλιστεία (12–18 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Ρόδος Παλάς) αποκλειστικά για έγγαμες γυναίκες.

Τα καλλιστεία Haut Monde Mrs. India Worldwide έχουν μια ιδιαιτερότητα: Συμμετέχουν 100 παντρεμένες Ινδές, οι οποίες μένουν οπουδήποτε στον κόσμο και διαπρέπουν στους τομείς που δραστηριοποιούνται (νομική, ιατρική, τέχνες, επιστήμες, αθλητισμό κ.λπ.). Από τα πέρατα της γης, όμορφες, καταξιωμένες γυναίκες με καταγωγή από την Ινδία, συναντήθηκαν στη Ρόδο διεκδικώντας τον τίτλο της Mrs. India Worldwide.

Από τις 13 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι 100 υποψήφιες Ινδές θα φωτογραφηθούν σε πολλά σημεία σε ολόκληρο το νησί για να αναδείξουν τις ομορφιές της Ρόδου και θα ακολουθήσει επίδειξη με μαγιό στις 16 Σεπτεμβρίου. Στις 17 Σεπτεμβρίου θα είναι ο τελικός με τις φιναλίστ.

Το 2017 η Ινδία τροφοδότησε την Ελλάδα με 200.000 τουρίστες και το 2018 η αύξηση των αφίξεων από την Ινδία προς την Ελλάδα θα ξεπεράσει το 20%. Με πληθυσμό 1,5 δισ. κατοίκους, η Ινδία αναπτύσσεται δυναμικά - αξίζει να σημειωθεί ότι  η μεσαία τάξη στη χώρα φτάνει τα 350 εκατομμύρια και είναι αυτή που ταξιδεύει.
Πάντως, η Αρχαιολογική Υπηρεσία απαγόρευσε τη φωτογράφιση των 100 συμμετεχόντων στα καλλιστεία στο χώρο του αρχαίου σταδίου της Ρόδου.

Τα καλλιστεία τελείωσαν με τον ελληνικό χορό συρτάκι.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - Nicolas Nanev

 

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση