Διαφήμιση

 

 

User login

Στην τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών ιδρυμάτων ανεβαίνει τοΠανεπιστήμιο Αιγαίου

Στην τρίτη θέση μεταξύ των ελληνικών ιδρυμάτων ανεβαίνει τοΠανεπιστήμιο Αιγαίου.

Οχτώ ελληνικά πανεπιστήμια συγκαταλέγονται στην λίστα της Παγκόσμιας Ακαδημαϊκής Κατάταξης για το 2019, που αξιολογούνται από ένα από τα σημαντικότερα συστήματα κατάταξης πανεπιστημίων, το TimesHigherEducation World UniversityRankings (THE).

Μεταξύ των οχτώ ελληνικών Πανεπιστημίων, το Πανεπιστήμιο Αιγαίουανεβαίνει στην τρίτη θέση και παγκοσμίως κατέχει την θέση κατάταξης 601-800.

Η τιμητική αυτή θέση, αποτελεί αναγνώριση της θετικής ακαδημαϊκής πορείας σε θέματα, που αφορούν κυρίως την έρευνα, τη διδασκαλία, την επιρροή της έρευνας, την εισροή εσόδων από την βιομηχανία, τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τη διεθνή απήχηση.

Η αναγνώριση της ανοδικής πορείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτελεί τιμή, επένδυση στο μέλλον και προστιθέμενη αξία για την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, τους φοιτητές και για τον τόπο μας.

Η εκπαίδευση αποτελεί ένα δημόσιο αγαθό, που συμβάλει ώστε η γνώση να λειτουργήσει κοινωνικά, οικονομικά και ιδεολογικά σε όσο το δυνατόν ευρύτερη κλίμακα. Η εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών στα Ελληνικά Πανεπιστήμια και στη δυνατότητα αυτών να διεκδικήσουν και να υλοποιήσουνσε ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον αποτυπώνεται στην θετική διεθνή τους κατάταξη, ακόμη και σε περίοδο οικονομικής κρίσης.

Θερμά συγχαρητήρια στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα και στους φοιτητές μας και καλή συνέχεια, απόδοση και πρόοδο σε ακόμη υψηλότερους στόχους.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση