.

Διαφήμιση

 

User login

Historica: Επανέφερε μνήμες από το παρελθόν και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

 Η μεγάλη ποδηλατική συνάντηση με την ονομασία Historica, εμπνευσμένη από το παρελθόν και με πολλές  προοπτικές για  το μέλλον, «πέρασε» στην ιστορία ως ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, που φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο  νησί μας. Με πρωτοβουλία του Ποδηλατικού Ομίλου “Ιβίσκος” και τη θερμή υποστήριξη του Δήμου Ρόδου, το τριήμερο από 12 έως 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες δράσεις με κεντρικό θέμα το ποδήλατο. Σημαντικοί ποδηλατικοί παράγοντες, μεγάλες προσωπικότητες και αθλητές της ποδηλασίας  των δεκαετιών 60, 70 και 1980, ταξίδεψαν από διαφορετικά σημεία της χώρας και συναντήθηκαν στη Ρόδο, δηλώνοντας  «παρών» σε αυτή τη βιωματική εμπειρία, που φιλοδοξούσε  να επαναφέρει τις μνήμες, τα πρόσωπα, τους αγώνες, τη διαδρομή, τα γεγονότα, μέσα από την εικόνα της διεξαγωγής των ποδηλατικών αγώνων των δεκαετιών 60, 70 και 1980 και να αναδείξει και πάλι τη Ρόδο,  ως «πρωτεύουσα» του ποδηλάτου.

Σε αυτό το πρωτοποριακό ταξίδι στον χρόνο, που καταγράφει την ποδηλατική ιστορία της Ρόδου, μέσα από  πρόσωπα και γεγονότα, ο  Δήμος Ρόδου ανταποκρίθηκε από την πρώτη στιγμή.  

Ο απολογισμός είναι θετικός και ελπιδοφόρος. Η Historica  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και επιβεβαίωσε   ότι η Ρόδος, ήταν, είναι και  παραμένει σημείο αναφοράς για τους αγώνες ποδηλάτου.

Ο Δήμαρχος Ρόδου συγχαίρει και ευχαριστεί την οργανωτική επιτροπή, τους τρεις εμπνευστές της ιδέας του Historica κ.κ  Γιώργο Βογιατζή, Μιχάλη Καρπαθάκη και Νεμρά Μπάστιαλη, τους λοιπούς συνδιοργανωτές, τους συμμετέχοντες , καθώς και το σύνολο των υποστηρικτών και εθελοντών, που συνέβαλαν, για να στεφθεί με επιτυχία το φεστιβάλ ποδηλάτου.  

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση