.

Διαφήμιση

 

User login

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ… Η ΣΥΝΤΑΞΗ» εμπνέει και συμπαραστέκεται εκ νέου στο Μικρό Γιωργάκη, με διοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η θεατρική παράσταση «ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ… Η ΣΥΝΤΑΞΗ» ανεβαίνει ξανά την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου, μετά από την επιτυχία που ήδη έχει σημειώσει.

Αυτή τη φορά, με πρωτοβουλία του Τμήματος Πολιτισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σε συνεργασία με την Πολιτιστική Ομάδα ΚΑΣΤΡΟ και το ΔΟΠΑΡ, η παράσταση, έχει σκοπό να μας δείξει,  πόσο το γέλιο στη ζωή μας είναι πολύτιμο, γι αυτό και θα πρέπει να το εισπράττουμε μέσα από δράσεις και να το χαρίζουμε επίσης μέσα από αυτές.

Το έργο, εμπνευσμένο μέσα από τις χαριτωμένες, αλλά τόσο αληθινές στιγμές της καθημερινότητας, μεταφέρει σοβαρά προβλήματα πολλών οικογενειών της πάλαι – ποτέ μεσαίας τάξης, που έχουν ως βάση οικονομικά ζητήματα, έχει ήδη παρουσιαστεί σε άλλες Κοινότητες της Ρόδου και  τα σχόλια που το συνόδευσαν, ήταν άκρως κολακευτικά.

Αυτή τη φορά, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα: οι ηθοποιοί, θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο και το μεράκι τους, εθελοντικά, για έναν διαφορετικό σκοπό: για να βοηθήσουν το ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

Αναφερόμενος στην παράσταση, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου Κάλλιστος Διακογεωργίου, τόνισε: «Η ΖΩΗ είναι γλυκιά! Ας δώσουμε ακόμα ένα χαμόγελο στο ΜΙΚΡΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ και στην οικογένειά του. Ας προσπαθήσουμε για μια ακόμα ηλιαχτίδα ζωής, στο μικρό μας φίλο. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, βρήκε ανταπόκριση,  στην ευαισθησία και τον εθελοντισμό των συμπατριωτών μας, από το Σύλλογο Φίλων Θεάτρου, Χορού και Μουσικής Κρεμαστής Ρόδου «ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ», που προθυμοποιήθηκαν να δώσουν παράσταση την ερχόμενη Κυριακή 21 Οκτωβρίου. Το κόστος για τη μεταφορά στο εξωτερικό του ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ είναι δυσβάσταχτο και η συνδρομή,  σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθενός  από εμάς, είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Ο σκοπός του ραντεβού μας στο Δημοτικό Θέατρο, την ερχόμενη Κυριακή, είναι ΙΕΡΟΣ!».

Το σενάριο είναι της Μαρίας Κίκα και η σκηνοθεσία της Σουσάνας Καρδούλια. Οι ερασιτέχνες ηθοποιοί, βάζουν επίσης το μεράκι τους.

Να σημειωθεί ότι, είσοδος για το κοινό, θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση