.

Διαφήμιση

 

User login

Με τον Τούρκο πρόξενο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος

Το νέο Γενικό Πρόξενο της Τουρκίας στη Ρόδο δέχτηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη στο γραφείο του ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος.

Ο δήμαρχος Ρόδου καλωσόρισε στο νησί τον κ. Atif Sekercioglou, του ευχήθηκε επιτυχία στα καθήκοντά του και δήλωσε ότι στόχος του είναι η ενίσχυση των δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών με την υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων και την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασίας στον τουριστικό τομέα.

Ο Δήμος Ρόδου με το Διεθνές Κέντρο Λογοτεχνών και Μεταφραστών έχει αναπτύξει συνεργασία με γνώμονα την προώθηση της λογοτεχνικής δημιουργίας εκατέρωθεν, αλλά και τη δημιουργία προϋποθέσεων συνεργασίας μέσω κοινών εκδηλώσεων και συναντήσεων με στόχο τη γνωριμία των λογοτεχνών, ποιητών και μεταφραστών των δύο χωρών.

Συζητήθηκε επιπλέον το γεγονός των επισκέψεων Τούρκων τουριστών στη Ρόδο και το αυξημένο ενδιαφέρον τους για τουρισμό στο νησί μας μετά και τις διευκολύνσεις στη χορήγηση της βίζας και την καθημερινή σύνδεση της Ρόδου με τα λιμάνια του Μαρμαρίς και του Φετιγιέ.

Ο Τούρκος πρόξενος δήλωσε γοητευμένος από τη Ρόδο και περισσότερο από τη φιλοξενία των κατοίκων.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση