.

Διαφήμιση

 

User login

Πάνω από 200 συμμετοχές στον αγώνα τριάθλου «OCEAN LAVA RHODES 2018» που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Απόλλων Ρόδου, διοργανώνει τον αγώνα τριάθλου «OCEAN LAVA RHODES 2018 – 113 & 226».

Για πρώτη φορά ο αγώνας συνδιοργανώθηκε στις 30 Οκτωβρίου 2016 με τον τίτλο «Ocean Lava Rhodes 2016». Ο αγώνας αυτός βραβεύτηκε πανελλαδικά ως Top Rated Event (Καλύτερη Βαθμολογημένη Διοργάνωση) για το έτος 2016.

Για το 2017 ο πήχης ανέβηκε και οργανώθηκε ένας ακόμα μεγαλύτερος αγώνας: τρίαθλο 70.3 miles (1.9 Km Swim – 90 Km Bike – 21 Km Run) που διεξήχθη στις 29 Οκτωβρίου 2017 στο κέντρο της πόλης της Ρόδου. Αγώνας τριάθλου αυτής της απόστασης γίνεται μόνο ένας σε όλη την Ελλάδα και συγκέντρωσε 150 συμμετοχές από Έλληνες και ξένους αθλητές.

Για φέτος, η διοργάνωση που πραγματοποιείται με την στήριξη και πάλι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου ΕΟΜΟΠ αλλά και τον Σύλλογο Τριάθλου Απόλλων Ρόδου, έχει ακόμη υψηλότερες προσδοκίες με στόχο να αποτελέσει ένα μοναδικό για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη ζώνη της Ανατολικής Μεσογείου, με τίτλο: «OCEAN LAVA RHODES 2018 – 113 & 226».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου 2018 με επίκεντρο το Φαληράκι, 11 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Ο αγώνας είναι διπλός και περιλαμβάνει δύο αγώνες με διαφορετική απόσταση και διαφορετική ώρα εκκίνησης, διαφορετικά όρια χρόνου αλλά στις ίδιες διαδρομές.

Η επιμήκυνση της Τουριστικής Περιόδου, η προβολή της Ρόδου ως προορισμός και για εναλλακτικές μορφές τουρισμού, και φυσικά η ανάδειξη του Τριάθλου, είναι ο στόχος των διοργανωτών, σε έναν υπεράνθρωπο αγώνα διάρκειας 16 ολόκληρων ωρών.

Ο τελευταίος πού θα τερματίσει τον αγώνα 226 κάπου 22κ 30 είναι και ο ήρωας της ημέρας αφού θα έχει ξεπεράσει τον πόνο, τον κόπο και τον ίδιο τον εαυτό για να ολοκληρώσει ένα τέτοιο υπεράνθρωπο εγχείρημα. Η θέληση και η δύναμη της ψυχής είναι η τελευταία ενεργειακή υποστήριξη όταν πια το σώμα εγκαταλείπει την προσπάθεια.

Επειδή σε όλη την ανατολική Μεσόγειο δεν διεξάγεται ανάλογη διοργάνωση αναμένεται μεγάλος αριθμός συμμετοχών όχι μόνο Ελλήνων αλλά κυρίως ξένων τριαθλητών από όλο τον κόσμο. Μέχρι τώρα, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 200 τον αριθμό.

Σημειώνεται πως χωρίς την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πένταθλου ΕΟΜΟΠ, της Κοινότητας Καλυθιών, δεν θα ήταν δυνατόν να διεξαχθεί ένας αγώνας τέτοιας διεθνούς εμβέλειας στην Ρόδο.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση