Διαφήμιση

 

 

User login

Κάλλιστος Διακογεωργίου: «Διαγωνισμό Δωδεκανησίων καλλιτεχνών διοργανώνει η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου»

Μετά την τεράστια επιτυχία του διήμερου Διεθνούς Διαγωνισμού καλλιτεχνών και της λαμπρής,  χθεσινής παράστασης καλλιτεχνών International Art FestivalTreasure of Hellas , με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τη συμμετοχή χορευτών από τα μπαλέτα της Σχολής Μπολσόι,  στο Θέατρο Τάφρου Μελίνα Μερκούρη, το Τμήμα Πολιτισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας, αποφάσισε να διοργανώσει ανάλογο καλλιτεχνικό διαγωνισμό, με συμμετοχή συμπατριωτών μας.

 

«Έγινε σοβαρή και εντυπωσιακή δουλειά αυτό το διήμερο» τονίζει ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Δωδεκανήσου Κάλλιστος Διακογεωργίου και συνέχισε: «Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, προωθεί τον πολιτισμό σε όλα τα σημεία της, εξάγοντας τον πολιτισμό της περιοχής μας και εισάγοντας κουλτούρες άλλων χωρών, προκειμένου να γίνουμε γνώστες διαφορετικών πολιτισμών.

Η Δωδεκανήσιοι, είναι άνθρωποι που διατηρούν την πολιτισμική παράδοση της περιοχής τους. Από την άλλη πλευρά, ως τουριστική περιοχή, με εκατομμύρια επισκέπτες – τουρίστες κάθε χρόνο, αλλά και με κατοίκους που ταξιδεύουν πολύ, είναι χωρίς αμφιβολία, πολυπολιτισμική περιοχή. Είναι μεγάλος ο αριθμός των νέων, που έχουν κάνει τεράστιες καλλιτεχνικές προόδους, παρόλα αυτά, δεν τους ανέδειξε κανένας φορέας. Έτσι, με πρωτοβουλία του Τμήματος Πολιτισμού ΠΝΑ που προωθεί ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ξεκινά η διοργάνωση Διαγωνισμού Μουσικών και Χορευτών της Δωδεκανήσου, ώστε οι νικητές που θα προκύψουν, να παρουσιαστούν σε επίσημο γκαλά, σε ένα φαντασμαγορικό show, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου.

Κριτές του διαγωνισμού, θα είναι Έλληνες και Ρώσοι, εξειδικευμένοι στον τομέα επιλογής ταλέντων, διαφόρων κλάδων.

Η Δωδεκάνησος έχει ταλέντα και εμείς, ως Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα πρέπει να τα αναδείξουμε. Κανένας από το ανθρώπινο δυναμικό μας, δεν πρέπει να πάει χαμένος. Προσκεκλημένοι για τη συμμετοχή, θα είναι οι καλλιτέχνες – μέλη όλων των Σχολών της Δωδεκανήσου» καταλήγει ο κ. Διακογεωργίου.  

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση