.

Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Έναρξη ενημερωτικών Περιβαλλοντικών δράσεων από το Περιφερειακό Φυτώριο¨

  Άρχισαν σήμερα Τρίτη 30 Οκτωβρίου οι ενημερωτικές ξεναγήσεις και δράσεις του Περιφερειακού Φυτωρίου με την επίσκεψη της 5ης Τάξης του 8ου  Δημοτικού Σχολείου Ρόδου.

Το Περιφερειακό Φυτώριο συνεχίζει και φέτος σε συνεργασία με το ΚΠΕ Πεταλούδων τις δράσεις που αφορούν το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη και απευθύνεται στην πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στο Φυτώριο ο μαθητής έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί για το περιβάλλον και τα φυτά μέσα από ομιλίες, επίσκεψη στα θερμοκήπια, περίπατο στο μονοπάτι της βιοποικιλότητας  και   παιχνίδι.

Στην έναρξη αυτών των δράσεων συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης και αφού ευχαρίστησε τον υπεύθυνο του ΚΠΕ Πεταλούδων κ. Χάρη Συργιάννη συνομίλησε με τα παιδιά και τα ενθάρρυνε να έρθουν πιο κοντά στο περιβάλλον και να γίνουν οι προστάτες του. Σημείωσε ότι είναι τυχερά που ενημερώνονται για το περιβάλλον και τον πρωτογενή τομέα με βιωματικές δράσεις  αφού παλιότερα αυτό δεν γινόταν συχνά. 

Τα παιδιά αφού ενημερώθηκαν σχετικά υποσχέθηκαν την συμμετοχή τους στην επόμενη δενδροφύτευση της Περιφέρειας.

Το Περιφερειακό Φυτώριο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα σχολεία του νησιού να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις του στο τηλέφωνο 2241069921 με τον υπεύθυνο Γεωπόνο  κ. Νίκο Ρένεση.

 

                                                                                             Με εκτίμηση

                                                                                                     Ο

                                                                                           Πρόεδρος  Δ.Σ

                                                                                        Μιχαήλ  Μπαριανάκης

                                                                                       Περιφερειακός Σύμβουλος

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση