.

Διαφήμιση

 

User login

Αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Χ. Κόκκινου στις τρεις (3) ελληνικές αεροπορικές εταιρείες για μείωση του κόστους του αεροπορικού εισιτηρίου - Μετέφερε τις διαμαρτυρίες των νησιωτών μας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος έστειλε επιστολές με α.π.: 288, 289, 290/31.10.2018 στις τρεις (3) ελληνικές αεροπορικές εταιρείες ΑΕGEAN, Ellinair και Sky Express που συνδέουν τα Δωδεκάνησα με την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ο κ. Χ. Κόκκινος ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία μεταφέροντας τις δίκαιες διαμαρτυρίες των νησιωτών μας, που βρίσκονται αντιμέτωποι με το υψηλό και το δυσανάλογο για την εποχή κόστος αεροπορικών εισιτηρίων.

Ζητά να υπάρξουν πακέτα οικονομικών εισιτηρίων, προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τις αναγκαίες μετακινήσεις τους συνάνθρωποί μας από ασθενείς οικονομικά και κοινωνικά ομάδες (συνταξιούχοι, άνεργοι, ασθενείς κ.τ.λ.).

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση