.

Διαφήμιση

 

User login

Δελτίο Τύπου ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου

Κατόπιν συνεδριάσεως τη Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου, αποφασίστηκε ο ορισμός του Ζαμαντάκη Σελτζούκ στη θέση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ρόδου.

Ο ίδιος ανέφερε  ‘’Οι προσπάθειες  μας να αποτελεί η ΟΝΝΕΔ διαμορφωτή της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας του τόπου μας θα συνεχιστεί. Γνώμονας μας είναι η προάσπιση των αναγκών των νέων, οι ποιοι καλούνται να ανταπεξέλθουν σε ένα δυσμενές περιβάλλον όπως αυτό έχει διαμορφωθεί, αλλά και οι ανάγκες συνολικά της κοινωνίας μας.

Οι νέοι πρέπει να είμαστε από τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια για την έξοδο της χωράς μας από την κρίση, καθώς ζούμε το παρόν και θα αποτελέσουμε το μέλλον.

Καλούμε λοιπόν όλους τους νέους να συμπορευτούν σε αυτήν την προσπάθεια, να εκφραστούν, να παράγουν ιδέες και έργο. Οι πιο δύσκολες και ελπιδοφόρες μάχες είναι μπροστά μας και θα τις κερδίσουμε.’’

Ο πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Δωδεκανήσου

Μηνάς Γιάννης

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση