Διαφήμιση

 

 

 

User login

Παρουσίαση του σήματος «ΚΑΝΩΝ» για τη σήμανση των Μοναστηριακών προϊόντων και των Προϊόντων των μικρών παραγωγών και βράβευση των σπουδαστών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών που το φιλοτέχνησαν

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 στο Αμφιθέατρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας, έγινε η παρουσίαση του σήματος «ΚΑΝΩΝ»  για τη σήμανση των Μοναστηριακών προϊόντων και των Προϊόντων των μικρών παραγωγών.

Σε αυτή την ιδιαίτερη εκδήλωση  έγινε και η βράβευση των προσπαθειών των σπουδαστών  της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και πιο συγκεκριμένα του Εργαστηρίου Γραφικών Τεχνών, Τυπογραφίας και Τέχνης του Βιβλίου που φιλοτέχνησαν το σήμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και μέλος της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ορθοδοξίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης, ο τ. Υφυπουργός Εξωτερικών και τ. Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας και Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ   κ. Γιάννης Αμανατίδης, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Χατζηθεοδοσίου Ιωάννης  καθώς  και Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΕΑ,  ο Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Ιωάννης Μάνος, καθώς και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδροι των Ομοσπονδιών της ΓΣΕΒΕΕ.

Την παρουσίαση της εργασίας για τον σχεδιασμό,  την απόδοση και παραγωγή του σήματος «ΚΑΝΩΝ»  έκανε από πλευράς της  Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών ο κ .Γουρζής Γιάννης, καθηγητής και  Διευθυντής του τομέα Χαρακτικής καθώς και η καθηγήτρια του Εργαστηρίου  κα. Γεωργιάδου Αλεξάνδρα.

Όλες οι προσπάθειες για την απόδοση του σήματος «ΚΑΝΩΝ» βραβεύθηκαν με  επαίνους, καθώς και τιμητικά χρηματικά έπαθλα στους σπουδαστές  που κατέλαβαν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  κ. Σταύρος Αραχωβίτης τόνισε την ιδιαίτερη  σημασία της πρωτοβουλίας «ΚΑΝΩΝ» που υλοποιείται από την ΓΣΕΒΕΕ σε συνεργασία με την Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), προκειμένου να διασφαλιστεί η μοναδικότητα των παραγομένων προϊόντων, τόσο των μοναστηριακών κοινοτήτων όσο και των μικρών παραγωγών και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο για όλες τις ομόδοξες χώρες.

Ο εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, μετέφερε την στήριξη του Αρχιεπισκόπου, καθόσον,  όπως ανέφερε, από την πρώτη στιγμή η Εκκλησία διαπίστωσε την σημαντικότητα του εγχειρήματος.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και Πρόεδρος της «ΚΑΝΩΝ» κ. Γιώργος Καββαθάς ευχαρίστησε την Σχολή Καλών Τεχνών και ιδιαίτερα τους σπουδαστές, όπως και όλους τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, δηλώνοντας ότι αυτή η προσπάθεια είναι ιδιαίτερα σημαντική όχι μόνο για τη χώρα μας, αλλά για το σύνολο των ομόδοξων χωρών καθώς θα βοηθήσει τόσο τους μικρούς παραγωγούς όσο και τις Μοναστικές Κοινότητες να διασφαλίσουν τα προϊόντα τους έναντι όποιας «κακής πρακτικής» καταστρατηγεί την μοναδικότητά τους.

Γράφεις ελεύθερα...

Από ΠΙΝΟΣΕΤ σε ΟΜΠΑΜΑ μια ΔΕΘ δρόμος

http://www.readfree.gr/node/12555

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση