Διαφήμιση

 

 

User login

Βράβευση Ιάκωβου (Τζακ) Γερονικόλα από Δήμαρχο Ρόδου

Με αφορμή την ολοκλήρωση της 40ης επιτυχημένης σεζόν του ιστορικού για τη Ρόδο Ξενοδοχείου “Olympic Palace” ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, τίμησε τον ιδρυτή του ξενοδοχείου Ιάκωβο «Τζακ» Γερονικόλα με απονομή αναμνηστικής πλακέτας.

Ο κος. Γερονικόλας δραστηριοποιείται στην τουριστική αγορά της Ρόδου πέραν των πενήντα χρόνων με μεγάλη επιτυχία ως Τουριστικός Πράκτορας (Traveland) και Ξενοδόχος (Olympic Palace, Porto Angeli).

«Ο κος. Γερονικόλας αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη γενιά τοπικών επιχειρηματιών που εδώ και πενήντα χρόνια με όραμα και επιμονή βοήθησαν να «γιγαντωθεί» το τουριστικό θαύμα της Ρόδου. Όλοι όσοι αγωνιζόμαστε καθημερινά για την ανάπτυξη του νησιού, έχουμε μόνο να κερδίσουμε από την πλούσια εμπειρία αυτών των ανθρώπων» δήλωσε ο Φώτης Χατζηδιάκος.

 

Γράφεις ελεύθερα...

 

 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση