.

Διαφήμιση

 

 

User login

• Περιοδεία σε Τήνο και Μύκονο του Επικεφαλής της Παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ Μανώλη Γλυνού.

  • Δελτίο Τύπου της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου»

  • Συναντήσεις του κ Γλυνού με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης Α΄& Β΄Βαθμού,  στη Τήνο.
  • Σειρά επαφών με τον Πρόεδρο και στελέχη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου και τοπικούς επιχειρηματίες.

          Μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στην Σύρο, ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» και υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, συνέχισε την περιοδεία του σε Τήνο και Μύκονο.

          Ειδικότερα, ο κ Μανώλης Γλυνός μετέβη ακτοπλοϊκώς στην Τήνο όπου το διήμερο 31 Οκτωβρίου & 1 Νοεμβρίου, πραγματοποίησε συναντήσεις τόσο με τον Δήμαρχο κ  Γιάννη Σιώτο όσο και τον Έπαρχο Γιάννη Γιαγιά. Οι συναντήσεις με τους δύο άντρες διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά θέματα του νησιού και του Επαρχείου.

          Αντίστοιχα ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Μανώλης Γλυνός, συναντήθηκε με τον Πρώην Έπαρχο Τήνου και γεωπόνο του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού κ Μάνθο Βίλλα. Κατά τη συνάντηση με τον κ Βίλλα, ο κ Γλυνός ενημερώθηκε διεξοδικά για το σύνολο των ζητημάτων της Τήνου και ιδιαίτερα τα προβλήματα, τις λύσεις αλλά και τις προοπτικές του πρωτογενή τομέα.

          Παράλληλα ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλης Γλυνός, συνομίλησε και με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τήνου κ Ιωάννη Κελαδίτη. Η ενημέρωση που έλαβε ο κ Γλυνός αφορούσε σε όλο το φάσμα της διοικητικής και παραγωγικής λειτουργίας του συνεταιρισμού και των τοπικών προϊόντων.

          Στην συνέχεια ο κ Γλυνός αφού ολοκλήρωσε τις συναντήσεις του με τοπικούς καταστηματάρχες επισκέφτηκε τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Τήνου όπως και τα γραφεία του κοινωφελούς ιδρύματος.

          Τέλος την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου ο  κ Γλυνός μετέβη στην Μύκονο συνεχίζοντας την περιοδεία του στις Κυκλάδες.

Editorial

COFFEE PLUS - Coffee & Beverages

https://coffee-plus.gr/

 

Η γνώση του καφέ, η επιδίωξη της τελειότητας, η τέχνη της ανάμειξης και ψήσιμο του καφέ, είναι η φιλοσοφία μας ώστε το πάθος για την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, μας οδηγεί στο να βελτιωνόμαστε συνεχώς και να μεταδίδουμε τη γνώση μας και στους πελάτες μας.

Διαφήμιση