.

Διαφήμιση

 

User login

Ο Χ. Κόκκινος στις εκδηλώσεις για την 30ή επέτειο της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου - Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και στην Εκδήλωση «Η Ρόδος για τη ζωή»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος συμμετείχε στις συνεδριάσεις και στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν για την 30ή επέτειο της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου - Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς (Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου - Μεσαιωνική Πόλη Ρόδου).

Στην εισήγησή του για την ίδρυση δικτύων πόλεων - λιμανιών παγκόσμιας κληρονομιάς αναφορικά με τον υπερτουρισμό και τον τουρισμό κρουαζιέρας, κατέθεσε τις παρακάτω προτάσεις: «Στο ανταγωνιστικό περιβάλλον της κρουαζιέρας, σε αρκετές περιοχές της χώρας μας έχει μειωθεί. Αναφέρομαι στα νησιά της Δωδεκανήσου, αλλά και σε αυτά του βορείου Αιγαίου, λόγω των γεγονότων του προσφυγικού και των προβλημάτων που δημιουργεί η Τουρκία στην περιοχή μας αλλά και την αναστάτωση που διέπει τη γείτονα χώρα. Προτείνω:

  • τη συνεργασία των λιμενικών ταμείων με το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης και τις Περιφέρειες, ώστε να προωθήσουμε το τουριστικό προϊόν μας και να προσελκύσουμε κρουαζιέρες για την Ελλάδα.

  • Να δοθούν κίνητρα στους ιδιοκτήτες κρουαζιερόπλοιων και να υπάρχουν καλές και ποιοτικές παροχές στους επισκέπτες των νησιών μας.

  • Να γίνουν πράξη οι βελτιώσεις στις λιμενικές μας εγκαταστάσεις, με έργα μακράς πνοής, που θα κάνουν τα λιμάνια μας ακόμη περισσότερο ασφαλή και χώρους που θα φιλοξενήσουν άνετα τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις των επισκεπτών.

  • Να συνδυαστεί η κρουαζιέρα και με άλλες δράσεις εναλλακτικής μορφής τουρισμού.

  • Να γίνουν πράξη οι νησιωτικές πολιτικές που έχουν ανάγκη οι νησιώτες μας, ώστε να ζουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον, τόσο οι ίδιοι όσο και οι επισκέπτες μας, να γίνει πράξη η αειφόρος ανάπτυξη.

  • Ίδρυση δικτύου πόλεων με λιμένες που εντάσσονται σε πόλεις παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς όπως η Ρόδος, θα πρέπει να είναι λειτουργικό και αποτελεσματικό. Υπάρχουν κοινές αξίες και όλοι οι προορισμοί έχουν ενδιαφέρον. Απαιτείται σωστή προβολή και συνεχής συνεργασία των πόλεων και δικτύων.»

 • Στις 4.11.2018 συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα «Η Ρόδος για τη ζωή», που για ένατη συνεχόμενη φορά διοργανώθηκε με επιτυχία στην πλατεία δημαρχείου στη Ρόδο με τη συμμετοχή χιλιάδων συμπολιτών μας. Είναι ένα κορυφαίο κοινωνικό και φιλανθρωπικό γεγονός, που στέλνει μηνύματα ελπίδας, αλληλεγγύης, αγάπης και δύναμης για τους συνανθρώπους μας που δίνουν τη μάχη κατά του καρκίνου και για το υπέρτατο αγαθό της ζωής. Επίσης του δόθηκε ευκαιρία να ευχαριστήσει τους χιλιάδες εθελοντές που υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση