.

Διαφήμιση

 

User login

«Αγωγή & Προαγωγή Σωματικής και Ψυχικής Υγείας Παιδιού»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Δήμος Ρόδου και ο Δημοτικός Οργανισμός  Πρόνοιας  στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης πράξης ¨Δομή Παροχής Συσσιτίου & Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Ρόδου¨ του Επιχειρησιακού Προγράμματος ¨Νότιο Αιγαίο 2014-2020¨,  διοργανώνει  Εσπερίδα με θέμα:

   «Αγωγή & Προαγωγή Σωματικής και Ψυχικής Υγείας Παιδιού»

      Η Εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την  Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 17:00μ.μ. , στη νέα πτέρυγα του Νεστορίδειου Μελάθρου.                                        

Ομιλήτριες  στην  παραπάνω  Εσπερίδα θα   είναι   η     κ. Καραγιάννη Χριστίνα , Παιδίατρος , η οποία θα αναπτύξει το θέμα  «Ορθή Χρήση Αντιβιοτικών», επίσης  η  κ. Σουλούνη Μαρία, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, με  θέμα   «Γενικές Αρχές Υγιεινής Διατροφής για τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού»  και η  κ. Παυλίδη Σοφία, Παιδοψυχολόγος  MSc ,με  θέμα  «Επιθετική Συμπεριφορά στην Παιδική Ηλικία».

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση