Διαφήμιση

 

 

User login

Στην ημερίδα για την ακτοπλοϊκή διασύνδεση των νησιών του νοτίου Αιγαίου ο Χ. Κόκκινος «Οι νησιώτες μας δεν επαιτούν - απαιτούν και δικαιούνται καλύτερες ακτοπλοϊκές συνδέσεις»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χαράλαμπος Κόκκινος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ν. Αιγαίου, παρέστη και μίλησε στην «Ημερίδα για την Ακτοπλοϊκή Διασύνδεση των νησιών του Νοτίου Αιγαίου», που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με επιτυχία στη Σύρο, τη Δευτέρα 19.11.2018.

Στην ομιλία του ο κ. Κόκκινος ζήτησε από τους εκπροσώπους της Κυβέρνησης καλύτερη ακτοπλοΐα, που θα άρει την απομόνωση των νησιωτών μας.

Επισήμανε την καθυστέρηση της λειτουργίας υδροπλάνων και τα πανάκριβα εισιτήρια των αεροπορικών εταιρειών που καθιστούν δύσκολη τη μετακίνηση των κατοίκων του Αιγαίου.

Είναι ανάγκη να αξιοποιηθούν οι μελέτες για την ακτοπλοΐα, να δοθούν κίνητρα στους συνεπείς ακτοπλόους, να επιταχυνθούν τα λιμενικά έργα και το μεταφορικό ισοδύναμο να μην είναι μια επιδοματική πολιτική που θα εφαρμοστεί πιλοτικά  και όχι στο σύνολο του νησιωτικού συμπλέγματος του Αιγαίου.

Να επιστραφεί το αναπτυξιακό μέτρο των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α. και να διατεθούν περισσότεροι πόροι για τα επιδοτούμενα δρομολόγια των άγονων γραμμών.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση