.

Διαφήμιση

 

User login

Χ. Κόκκινος και Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου της Π.Ν.Αι. στηρίζουν έμπρακτα την πρωτοβουλία του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου για ανακύκλωση και προστασία του περιβάλλοντος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος, συνοδευόμενος από τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου κ. Νίκο Χατζηγεωργίου (τμηματάρχη) και κ. Μανώλη Χρύση, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου, παρέδωσαν σακούλες με πλαστικά καπάκια από φιάλες νερού που είχε συγκεντρώσει το παραπάνω Τμήμα της Π.Ν.Αι.

Ο κ. Χ. Κόκκινος και οι συνεργάτες του συνεχάρησαν τη διευθύντρια του Ειδικού Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Ρόδου κ. Γιαννουσοπούλου Μαρία, τους εκπαιδευτικούς και τους/ις μαθητές/ριες για την προσπάθειά τους που λειτουργεί θετικά για το περιβάλλον. Ευχήθηκαν το παράδειγμά τους να βρει μιμητές.

Τέλος, Ο κ. Χ. Κόκκινος ευχαριστεί δημόσια τις διευθύνσεις του Semiramis Hotel Ρόδου, το εστιατόριο «Σπιτική Γωνιά» (“Ηοme Corner”) στο Φαληράκι και το Cafe Greco στη Νέα Αγορά πόλης Ρόδου αλλά και όλους όσους προσέφεραν εθελοντικά στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου τα παραπάνω είδη που παραδόθηκαν για ανακύκλωση.

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση