.

Διαφήμιση

 

 

 

 

User login

Μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου, επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» κ. Μανώλη Γλυνού για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

Η εξάλειψη της έμφυλης βίας είναι ευθύνη όλων μας. Καθήκον μας είναι η συμπαράσταση στα θύματα βίας και υποχρέωσή μας η δημιουργία και λειτουργία δομών που θα αποτελούν δίχτυ προστασίας στις γυναίκες οι οποίες έρχονται αντιμέτωπες με κάθε μορφής βία.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας πυλώνας που μπορεί να αποτελέσει καταφύγιο παρέχοντας συμβουλευτική και ολοκληρωμένη ψυχοκοινωνική υποστήριξη στις γυναίκες θύματα και στα παιδιά τους, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα.

Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τις δομές και τις υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των θυμάτων, αξιοποιώντας όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ε.Ε. ώστε να έχει πρόσβαση σε αυτές η γυναίκα και του πιο μικρού νησιού της Περιφέρειάς μας. Γιατί το φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών στην κοινωνία μας είναι μια ζοφερή πραγματικότητα. Και μια κοινωνία που κλείνει τα μάτια και τα αυτιά της απέναντι σε τέτοια φαινόμενα, είναι συνένοχη.

Η βία κατά των γυναικών θα εξαλειφθεί με πληροφόρηση, με στοχευμένες δράσεις, με εκπαίδευση, με ενημέρωση, με ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» καταδικάζει κάθε μορφή βίας εις βάρος των γυναικών. Το μήνυμα «Σπάσε τη σιωπή, δεν είσαι η μόνη, δεν είσαι μόνη» πρέπει να φτάσει σε κάθε γωνιά της Περιφέρειάς μας.Οσο υπάρχει έστω και μια γυναίκα που κακοποιείται, κανένας μας δεν επιτρέπεται να εφησυχάζει.

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση