Διαφήμιση

 

 

User login

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΘΙΕΣ 2018

Μία από τις πιο αγαπημένες εποχές όλων μας ήρθε ξανά! Φυσικά δεν είναι άλλη από τα Χριστούγεννα! Τα τελευταία χρόνια ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Καλυθιών, «Ο Φάρος» είναι πρώτος πάνω στο νησί που φωταγωγεί το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο χωριό μέσα σε ένα γιορτινό πνεύμα και μια πολύ ζεστή και όμορφη εκδήλωση.

‘Ετσι, για ακόμη μια χρονιά βάζουμε την πιο γιορτινή μας διάθεση, στολίζουμε την πλατεία μας και σας προσκαλούμε να μετρήσουμε όλοι αντίστροφα για να φωταγωγηθεί και πάλι το Χριστουγεννιάτικο μας Δέντρο. Κυριακή 2 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 στην πλατεία των Καλυθιών! Η εκδήλωση και φέτος γίνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δ.Ο.Π.Α.Ρ και την Τοπική Κοινότητα Καλυθιών τους οποίους και ευχαριστούμε καθότι η συμβολή τους σε αυτή την εκδήλωση παίζει σημαντικό ρόλο.

Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι κοντά μας τοπικοί συλλόγοι απο τα σχολεία του χωριού μας με διάφορα παζάρια, ο Άγιος Βασίλης θα δέχεται γράμματα από τους μικρούς μας φίλους, θα υπάρχουν κατασκευές, δράσεις και εδέσματα κάτω από τον ήχο χριστουγεννιάτικων μελωδιών!

Επιπλέον θα υπάρχει δωρεάν facepainting για παιδιά, λούνα παρκ, το ζαχαρόσπιτο του Φάρου, χριστουγεννιάτικες μασκότ και χειροποίητη Φάτνη σε σε ένα όμορφα διακοσμημένο τοπίο μέσα στην καρδιά του χωριού!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

15:00 – Έναρξη εκδήλωσης και χαιρετισμός από τα παιδιά του Φάρου!

15:30 - Παρουσίαση χορών από το παδικό τμήμα των "Λαογραφικών και Μουσικοχορευτικών Εργαστηρίων Τερψιχόρη» 16:00 – Μελωδίες από το Παραδοσιακό Σχήμα των «Λαογραφικών και Μουσικόχορευτικών Εργαστηρίων Τερψιχόρη»

17:00 - Googlia (band for kids) με τη Ρένα Ορφανού

18:00 – Η Gathan Magical Entertainment παρουσιάζει μαγικό show, σαπουνόφουσκες και μπαλονοκατασκευές με το μάγο Haredin!

19:00 – Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική Καλυθιών

19:30 – Αντίστροφη μέτρηση και φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου! 

 

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση