Διαφήμιση

 

 

User login

Όλες οι προσλήψεις προσωπικού εντός του 2018 στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου

ο Υπουργείο Υγείας ανταποκρινόμενο με αμεσότητα στις ανάγκες των Μονάδων Υγείας και δη αυτών της παραμεθορίου, για ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, προέβη σε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν προσλήψεις προσωπικού για το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου εντός του 2018.

  •    Εγκρίθηκε η πρόσληψη επικουρικού προσωπικού για την κάλυψη επειγουσών αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου για χρονικό διάστημα δύο (2) ετών. Η Διοίκηση του Γ.Ν.Ρόδου έχει ήδη συνάψει συμβάσεις ορισμένου χρόνου με δεκαεννέα (19) άτομα.

Οι δε ειδικότητες του επικουρικού προσωπικού είναι οι ακόλουθες:
7 θέσεις του κλάδου ΔΕ Βοηθών Νοσηλευτικής
4 θέσεις του κλάδου ΤΕ Νοσηλευτικής
1 θέση του κλάδου ΠΕ Βιολόγων/Χημικών/ Βιοχημικών
1 θέση του κλάδου ΤΕ Φυσικοθεραπευτών
1 θέση του κλάδου ΠΕ Νοσηλευτικής
1 θέση του κλάδου ΤΕ Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων
1 θέση του κλάδου ΤΕ Ραδιολογίας- Ακτινολογίας
2 θέση του κλάδου ΔΕ Χειριστών- Εμφανιστών Ιατρ. Συσκευών
1 θέση του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Λογιστικού
 

  • Εγκρίθηκε η πρόσληψη εννέα (9) ιατρών (μόνιμο προσωπικό) διαφορών ειδικοτήτων (Παθολόγος-ΤΕΠ, Χειρουργός-ΜΕΘ, Αναισθησιολόγος, Ακτινοδιαγνώστης, Χειρουργός, Νευρολόγος, Καρδιολογία, Παιδιατρική ΜΕΝΝ).
  • Εγκρίθηκε η πρόσληψη έξι (6) επικουρικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων ( Ψυχιατρική, Καρδιολογία, ΩΡΛ, Αγγειοχειρουργική, Νεφρολογία).
  • Εγκρίθηκε η παράταση μέχρι την 31η Μαΐου 2019 των συμβάσεων του ήδη υπηρετούντος επικουρικού προσωπικού (8 άτομα) (ΠΕ Φαρμακοποιός, 3 ΥΕ Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού (τραυματιοφορέων), 1 ΤΕ ιατρικών εργαστηρίων, 1 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΔΕ Χειριστών εμφανιστών, 1 ΔΕ Βοηθών Ιατρικών & βιολογικών εργαστηρίων).
  • Εγκρίθηκε η παράταση για ένα (1) έτος του Προγράμματος Απασχόλησης Ανέργων ΟΑΕΔ 10/2017 για εννέα (9) άτομα, (7 ΤΕ Νοσηλευτικής, 1 ΥΕ τραυματιοφορέας, 1 ΔΕ χειριστών ιατρικών συσκευών).
  • Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου τον Αύγουστο του 2018 υπέγραψε ατομικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ 2) για την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων, κατηγορίας ΥΕ Σίτισης – Εστίασης, κατόπιν εγκρίσεως της σχετικής διακήρυξης από το ΑΣΕΠ.
  • Από τον Αύγουστο του 2018 το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού απέστειλε προς έγκριση στο ΑΣΕΠ το προσχέδιο διακήρυξης (ΣΟΧ 3) για την πρόσληψη τριών (3) ατόμων κατηγορίας ΥΕ Πρεσαδόρων – Σιδερωτών με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου.
  • Από τον Φεβρουάριο του 2018 το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης τριάντα τριών (33) ατόμων – κατηγορίας ΔΕ Προσωπικό Καθαριότητας που θα απασχοληθούν με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου (ΣΟΧ 1) και αναμένεται η σχετική απόφαση του Δικαστηρίου προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή των σχετικών συμβάσεων.
  •  Προκηρύχθηκαν δεκατρείς (13) θέσεις μονίμων ιατρών, για τις προσλήψεις των οποίων εκκρεμούν οι αντίστοιχες αποφάσεις των Συμβουλίων Κρίσεων.
  •  Εγκρίθηκε η τροποποίηση του Οργανισμού του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου με την δημιουργία δύο (2) νέων οργανικών θέσεων για την κατηγορία ΠΕ Φαρμακοποιών.

 

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση