Διαφήμιση

 

 

User login

Επίσπευση των εργολαβιών στην Νότια Ρόδο

Ο Δήμαρχος Ρόδου, κ. Φώτης Χατζηδιάκος πραγματοποίησε χτες συνάντηση εργασίας με τους Προέδρους της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου αναφορικά με την πορεία των έργων και παρεμβάσεων που υλοποιούνται ή σχεδιάζονται να ξεκινήσουν στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα, στην συνάντηση εργασίας συμμετείχαν ο συντονιστής Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Μιχάλης Παλαιολόγου, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Αλέξανδρος Μανωλάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΡ κ. Δημήτρης Καρατζιάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ Ασκληπιείου, κα. Παπαβασιλείου Μαρία, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Απολλακιάς, κ. Διαμαντής Ευστάθιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βατίου, κ. Καλαποδάκης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Γενναδίου, κ. Μανωλάκης Γεώργιος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ιστρίου, κ. Βουκκής Βασίλειος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κατταβιάς, κ. Ζαννετάκης Νικόλαος.

Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε η προώθηση των δημοπρατημένων έργων από τον Δήμο και την ΔΕΥΑΡ στις κοινότητες της Νότιας Ρόδου, η επίσπευση της έναρξης εργασιών και η επίβλεψη αυτών από τους υπηρεσιακούς και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Ο Δήμαρχος Ρόδου ενημέρωσε τους Προέδρους της Νοτίας Ρόδου για τις τρεις (3) εργολαβίες που αφορούν στην βελτίωση και ανάπλαση των δημοτικών οδών της ευρύτερης περιοχής, συνολικού ποσού 546.000 ευρώ, οι οποίες αναμένονται να ξεκινήσουν προς τα τέλη του χρόνου. Παράλληλα τους ενημέρωσε και για την επανεκκίνηση της εργολαβίας που αφορά στην αγροτική οδοποιία της Ν. Ρόδου μέσω του προγράμματος του ΟΠΑΑΧ, η οποία είχε διακοπεί λόγω έλλειψης χρηματοδότησης, καθώς και για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την αντικατάσταση του δημοτικού φωτισμού με λαμπτήρες LED αναμένοντας την έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η πορεία των 10 ανταποδοτικών έργων της ΔΕΗ Α.Ε. συνολικού προϋπολογισμού 3.900.000 ευρώ, η υλοποίηση των οποίων έχει ξεκινήσει, μετά και την εκπόνηση των σχετικών μελετών από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και την ΔΕΥΑΡ. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η υπογειοποίηση του δικτύου ηλεκτροδότησης χαμηλής τάσης στην Κατταβιά και ο ηλεκτροφωτισμός του δημοτικού γηπέδου στο Γεννάδι, ενώ παράλληλα έχουν δρομολογηθεί και οι υπόλοιπες εργολαβίες, έργα τα οποία επισκέφθηκαν όλοι μαζί μετά το τέλος της συνάντησης εργασίας.

Μέσα από την σύσκεψη αυτή και άλλες αντίστοιχες που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος ενημερώνει για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, ακούει μέσα από το διάλογο τις προτάσεις που υπάρχουν προκειμένου να επιταχυνθούν περαιτέρω οι ρυθμοί αντιμετώπισης των αναγκών των περιοχών σ΄όλο το νησί.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση