.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΟΥΣΕΛΛΗΣ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΦΕΕ ΓΙΑ ΔΟΥ ΚΑΛΥΜΝΟΥ

Επιβεβλημένη και αναγκαία κρίνει η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. την επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου, καθώς θα δώσει τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν πολύ πιο αποτελεσματικά οι 190.000 κάτοικοι των Δωδεκανήσων, οι οποίοι προς το παρόν αξιοποιούν μόνο τις υπηρεσίες των Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Φ.Ε.Ε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασής του στις 18/1/2019 μετά από εισήγηση του μέλους του κ. Μουσελλή Εμμανουήλ, αποδέχτηκε την πρόταση του για στήριξη του δίκαιου αιτήματος του Συλλόγου Λογιστών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, για επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου.

Το σχετικό αίτημα δεν είναι εύλογο μόνο με βάση το κριτήριο της εξυπηρέτησης των φορολογούμενων και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, αλλά και με γνώμονα την γεωγραφική ασυνέχεια και τον πολυνησιακό χαρακτήρα της Δωδεκανήσου, η οποία δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί μόνο από τις Δ.Ο.Υ. Ρόδου και Κω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαναλειτουργία της Δ.Ο.Υ. Καλύμνου αποτέλεσε μία δέσμευση του Πρωθυπουργού κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νησί και ως Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ζητούμε να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό η εφαρμογή της. Με εκτίμηση, Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ο Πρόεδρος η Γενική Γραμματέας Καμπάνης Βασίλειος Τσιώρα Ανδρομάχη ο Α’ Αντιπρόεδρος Μουζάκης Αντώνιος ο Β’ Αντιπρόεδρος Τσαμόπουλος Δημήτριος Σταυρουλάκης Κων/νος ο Οικονομ. Επόπτης ο Αν. Γεν. Γραμματέας Γρηγορίου Θωμάς Πάτσιας Χρήστος ο Εφ. Δημ. Σχέσεων τα Μέλη Χριστόπουλος Γεώργιος Νάκας Αστέριος Σαββάκης Θεόδωρος Μουσελλής Εμμανουήλ Λαμπρόπουλος Κων/νο

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση