.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΛΙΤΣΑ ΦΤΑΚΛΑΚΗ - Γιατί είμαι υποψήφια

Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω σκληρά,  να δίνω μάχες, να τολμώ, να δίνω λύσεις.  Γι αυτό πιστεύω στο Νότιο Αιγαίο  και τις δυνατότητές του. Πιστεύω στην αξιοσύνη και τον δυναμισμό των συμπολιτών μου.

  • Σήμερα είναι ανάγκη να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας. Οι καιροί δεν περιμένουν  και κάθε ευκαιρία που περνάει,  χάνεται. Μέσα σε αυτή τη δύσκολη και απαιτητική συγκυρία δεν έχουμε την πολυτέλεια για πειραματισμούς και περιπέτειες. Η συνέχεια και η συνέπεια είναι τα μεγάλα ζητούμενα των καιρών.

Συμμετέχω λοιπόν  στην αναμέτρηση των περιφερειακών εκλογών με το ψηφοδέλτιο «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» και υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιάννη Μαχαιρίδη.

  • Στα τριάμισι χρόνια που πέρασαν εργαστήκαμε συλλογικά για να απαντήσουμε στις ανάγκες του τόπου και η προσπάθεια αυτή  έφερε αποτελέσματα. Κάναμε  μεγάλα και ουσιαστικά βήματα. Εργαστήκαμε με  ζήλο για να πετύχουμε ξεκάθαρους στόχους. Στον τουρισμό, στις υποδομές, στο περιβάλλον,  στην νοικοκυρεμένη και διάφανη διαχείριση,  στην εξυπηρέτηση των πολιτών.   

Αλίμονο, κανείς δεν είναι τέλειος όταν προσπαθεί και αγωνίζεται καθημερινά. Αναγνωρίζουμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για πολλά περισσότερα και σε πολύ ταχύτερους ρυθμούς. Κι αυτό είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε με την εντολή και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

  • Τα μεγάλα λόγια είναι εύκολα. Το ζητούμενο είναι τα έργα. Γι αυτό οι πολίτες απαιτούν να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας, τη γλώσσα της αποτελεσματικότητας. Η παράταξή μας είναι η μόνη που μπορεί να μιλήσει με αξιοπιστία αυτή τη γλώσσα. Γιατί έχει έργο να δείξει.

Γι αυτό  και η φιλοδοξία μου είναι μία και μόνη. Να εκπροσωπήσω αποτελεσματικά τον τόπο μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, από όποιο πόστο ευθύνης κι αν βρεθώ,  ώστε οι συμπολίτες μου να έχουν προοπτική, να έχουν μέλλον, να έχουν ελπίδα .  

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση