.

Διαφήμιση

 

User login

Το ποσό των €5.000 συνολικά από το SantaRunRhodes στους συλλόγους Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου, Αιμοδοτών Ρόδου και στην ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου

Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» παρουσία του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και του προέδρου του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Γιάννη Πάππου παρέδωσαν σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, στην πρόεδρο του Συλλόγου Στήριξης Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου «Μαζί με Δύναμη για τη Ζωή» κα Μαρία Κρητικού το ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ(€2.000), το οποίο συγκεντρώθηκε από την φιλανθρωπική εκδήλωση SantaRunRhodes που πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2018.   

 Το 3ο  SantaRunRhodes συνδιοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ», την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου με τη στήριξη του Δήμου Ρόδου(ΔΟΠΑΡ) και του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου.

Μετά την παράδοση του χρηματικού ποσού, ο πρόεδρος του συλλόγου «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» Αυγερινός Αυγερινού - Παναγιώτου έκανε την εξής δήλωση:

«Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώσαμε το SantaRunRhodes στο νησί μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, τους υποστηρικτές μας, Δήμο Ρόδου(ΔΟΠΑΡ) και Εμπορικό Σύλλογο Ρόδου, καθώς και όλους τους χορηγούς και εθελοντές μας, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την όμορφη και για καλό σκοπό εκδήλωση.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τον Ροδίτη καλλιτέχνη Βαλάντη Αυγενικό και το συγκρότημα των Droulias Brothers για την μοναδική εμφάνισή τους στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκδήλωσής μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο στον κόσμο της Ρόδου που για μια ακόμα φορά ανταποκρίθηκε στηρίζοντας την εκδήλωσή μας».

Σημειώνεται ότι έχει ήδη παραδοθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ» το χρηματικό ποσό των δύο χιλιάδων ευρώ(€2.000) στον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ», ενώ έχει προγραμματιστεί  η παράδοση του χρηματικού ποσού των χιλίων ευρώ(€1.000) στο Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Ρόδου «ΕΥΘΥΤΑ» εντός του μηνός Φεβρουαρίου, μετά από συνεννόηση με την πρόεδρο του κα Ελένη Καρύδη. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση