.

Διαφήμιση

 

User login

«ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση διεξήχθη το σεμινάριο «Επιτυχημένο Μάνατζμεντ» με εισηγητή τον διακεκριμένο καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά στις 30 Ιανουαρίου στο ΞενοδοχείοSemiramis.

Καθώς το σεμινάριο ήταν ανοιχτό για το κοινό, διευθυντές Ξενοδοχείων, Ξενοδόχοι, στελέχη επιχειρήσεων τουρισμού, τοπικοί φορείς καθώς και φοιτητές αγκάλιασαν θερμά την συγκεκριμένη δράση.

Το μεγάλο πλήθος των συμμετεχόντων είχε ως αποτέλεσμα  μια κατάμεστη αίθουσα από πολύ νωρίς μέχρι και τη λήξη του σεμιναρίου. Όλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έθεταν ερωτήσεις στον Κύριο Μπουραντά, ο οποίος κράτησε το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Ο καθηγητής υπεσχέθη σύντομα να επισκεφθεί το νησί μας εκ νέου.

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου θα συνεχίσει την επιμόρφωση των μελών του με νέα σεμινάρια το αμέσως επόμενο διάστημα. 

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση