.

Διαφήμιση

 

User login

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε το "ταξίδι" στο MasteChef για τον Παντελή Βούρο

Το Καλυμνάκι στο Masterchef Παντελής Βούρος, έδειξε ότι πήγε στον διαγωνισμό για να μείνει και πήρε την ποδιά και την είσοδο στο παιχνίδι, με τις καλύτερες και πάλι κριτικές.
Ο Παντελής, δούλεψε το πιάτο του με επαγγελματική μαεστρία και έδειξε στους κριτές πως δεν είναι τυχαία εκεί, αλλά θα παίξει ρόλο μέσα στον διαγωνισμό και θα αφήσει το στίγμα του. Η 21ηποδιά, ανάμεσα σε 50 διαγωνιζόμενους, κατέληξε στο στήθος του Παντελή από την Κάλυμνο, ο οποίος τα τελευταία χρόνια, πίσω από τον πάγκο του εστιατορίου Prego στο Μασούρι, έχει αποδείξει πως … το έχει με την μαγειρική, πως αγαπά αυτή την τέχνη και θέλει να την κατακτήσει.
 
Ο Σωτήρης Κοντιζάς, είχε διακρίνει από την αρχή που ξεκίνησε να μαγειρεύει, ποιος θα ήταν εκείνος που θα συμπλήρωνε την ομάδα του και αυτός ήταν το Καλυμνάκι που ξεχώρισε με την τεχνική του στην παρασκευή του πιάτου του. «Είναι αυτός που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα μου» τόνισε ο διακεκριμένος chef καθώς έδινε την τελευταία του ποδιά στον Παντελή.
 
Όλη η Κάλυμνος είναι μαζί του και του εύχεται καλή συνέχεια!
 
«Παλμός της Καλύμνου»

Editorial

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση