.

Διαφήμιση

 

 

User login

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Γεωργίας (Τζίνα) Δαβιλά

Ανακοινώνεται η υποψηφιότητα της δημοσιογράφου-εκπαιδευτικού, κας Γεωργίας (Τζίνας) Δαβιλά, με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας».

  • «Παρακολουθώ προσεκτικά την πορεία του κ Μαχαιρίδη από το 2000, που ζω στη Ρόδο. Έχει την στόφα του ηγέτη, του ακριβοδίκαιου και ικανού αρχηγού, έχει ήθος, εντιμότητα και πείρα ασύγκριτη. Είναι αξιοθαύμαστος ο τρόπος που διαχειρίζεται τις αντιξοότητες και μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Επιπλέον, σημαντική παράμετρος για την προσωπική μου απόφαση είναι η σεμνότητα και το ήθος της οικογένειάς του. Συνεπώς, δεν είχα ενδοιασμούς για την συμμετοχή μου στην παράταξη «ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ- ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», παρ’όλο που δεν έχω ποτέ στο παρελθόν συμμετάσχει, με παρόμοιο τρόπο, στον κοινό βίο.

 Ενδοιασμούς δεν έχω και για τον τομέα, που θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να ασχοληθώ.  Με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η Πρόνοια, καθώς πιστεύω ακράδαντα πως Πολιτισμός πρωτίστως είναι να μην πεινάει ούτε ένας άνθρωπος. Έχοντας συνομιλήσει μέσα από την δημοσιογραφική μου ιδιότητα με ανθρώπους εξαιρετικά σημαντικούς από όλους τους χώρους που ήταν για μένα σχολείο, έχοντας θαυμάσει το έργο της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου στον τομέα της Πρόνοιας και με αφορμή την αποχώρηση από την παράταξη της νυν υπεύθυνης κας Δέσποινας Μουτάφη,  είμαι πεπεισμένη πως αν αξίζει στη ζωή να προσπαθήσεις για κάτι, είναι να είσαι χρήσιμος».

  • Με τιμή - Γεωργία (Τζίνα) Δαβιλά - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Με την παράταξη «Νότιο Αιγαίο – Αρχιπέλαγος Δημιουργίας»

 

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση