.

Διαφήμιση

 

User login

Θετική επίπτωση του Αιμοδυναμικού του Νοσοκομείου Ρόδου στις αεροδιακομιδές

 

Έπειτα από ερώτηση προς το ΕΚΑΒ για τις αεροδιακομιδές από την Ρόδο κατά τα τελευταία έτη, την οποία υπέβαλε ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Κρεμαστινός, ο φορέας του απέστειλε τα στοιχεία των αεροδιακομιδών για τα έτη 2013 – 2018.

Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι είναι εμφανής η επίπτωση που είχε στις αεροδιακομιδές ασθενών η λειτουργία του αιμοδυναμικού εργαστηρίου στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Την πρώτη χρονιά λειτουργίας του αιμοδυναμικού τα περιστατικά για αεροδιακομιδή μειώθηκαν κατά περίπου 25%. 

Μέχρι σήμερα χιλιάδες Δωδεκανήσιοι έχουν κάνει στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στη Ρόδο, αντιμετωπίζοντας τα εμφράγματα με σύγχρονο τρόπο.

Το ερώτημα που προκύπτει από την περαιτέρω ανάγνωση των στοιχείων είναι πού οφείλεται η έκτοτε αύξηση των αεροδιακομιδών η οποία το 2018 εκτινάχθηκε στον υψηλότερο αριθμό της 6ετίας, δηλαδή 170 περιστατικά. Ασφαλώς, πρέπει να προβληματίσει το Υπουργείο Υγείας και να αναζητηθούν απαντήσεις στη γενικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου Ρόδου.

Τα στοιχεία που απέστειλε το ΕΚΑΒ για το Νοσοκομείο Ρόδου ήταν τα εξής:

image.png

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Editorial

GAS SERVICE

Η ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διαφήμιση