Διαφήμιση

 

 

User login

Ο Γιάννης Κλούβας μαζί με τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ και το Στράτο Καρίκη’’

Ένας άνθρωπος της εργασίας και της επιχειρηματικότητας ενώνει από σήμερα τις δυνάμεις του με το Στράτο Καρίκη και τη ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Ο  Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας  Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου και  Πρόεδρος του Σωματείου των Εστιατόρων Ρόδου Γιάννης Κλούβας θα είναι υποψήφιος μαζί μας στις δημοτικές εκλογές. Ο Γιάννης είναι ένα καθαρό και άφθαρτο πρόσωπο, ένας μαχητής που ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει, ένας ικανός και δημιουργικός πολίτης αυτού του νησιού.

Ο υπ. Δήμαρχος Στράτος Καρίκης σε δήλωση του , αναφέρει:

‘’ Καλωσορίζουμε στη ΝΕΑ ΜΕΡΑ το Γιάννη Κλούβα, έναν καταξιωμένο επαγγελματία, έναν άνθρωπο με ξεχωριστή παρουσία στο χώρο της εστίασης. Ο Γιάννης είναι άνθρωπος με ιδέες, θέληση και αποφασιστικότητα. Ένας άνθρωπος που πιστεύει σε έναν Ανοιχτό Δήμο, στο Δήμο που θα μπαίνει μπροστά και θα στηρίζει την αναπτυξιακή προσπάθεια του νησιού.’’

Από την πλευρά του ο κ.Γιάννης Κλούβας στη δήλωση του, επισημαίνει:

‘’ Στη Ρόδο πρέπει να ξημερώσει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ . Συμμετέχω με τις ιδέες, τον ενθουσιασμό, τις γνώσεις και την εμπειρία μου αλλά κυρίως με μεγάλη όρεξη για δουλειά στην προσπάθεια του Στράτου Καρίκη, που απέδειξε ότι έχει πρόγραμμα και σχέδιο για τη Ρόδο και τον τουρισμό μας. Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλους , δίνει ελπίδα και προοπτική στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες της Ρόδου.’’

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση