.

Διαφήμιση

 

User login

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα Αθλητικά Βραβεία Ρόδου 2019 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

   Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα Αθλητικά Βραβεία Ρόδου το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Αθλητισμού. Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου τιμήθηκαν άνθρωποι κάθε ηλικίας που διέπρεψαν σε διάφορα σπορ σε όλους τους τομείς ενεργοί και βετεράνοι.

   Ο οικοδεσπότης Νίκος Νικολής Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Δωδεκανήσου πήρε πρώτος τον λόγο και καλωσόρισε τον κόσμο που έδωσε δυναμικό «παρών». Παρουσιαστές ήταν ο Γιάννης Κουμέντος με τον Γιώργο Πάττα ενώ υπεύθυνες για τα βραβεία ήταν η Βάσω Κούκου και η Σοφία Μπιγινά.

   Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων ο γνωστός δημοσιογράφος - συγγραφέας Βασίλης Σκουντής που ήταν και ο επίσημος προσκεκλημένος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλλης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Χαρούλα Γιασιράνη, Χρήστος Μπάρδος, Μιχάλης Μπαριανάκης και Νίκος Τσακίρης από την Κω καθώς και ο τέως Βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης κ.ά.

   Ο Νίκος Νικολής συνεχάρη όλους τους αθλητές που βραβεύθηκαν καθώς και τους βετεράνους για την προσφορά τους και υποσχέθηκε ότι και του χρόνου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα αναλάβει και πάλι την διοργάνωση αυτής της γιορτής του αθλητισμού.

   Επίσης, ο Εντεταλμένος Αθλητισμού Δωδεκανήσου ευχαριστεί:

  1. Τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Ιωάννη Σεϊμένη και την Προϊσταμένη Γραμματείας κ. Κούρου Μίκα.
  1. Την ΒΑΠ Κουγιός
  2. Τους φούρνους Νικολή
  3. Τον Αθλητικογράφο Γιάννη Κουμέντο.
  4. Τον γνωστό δημοσιογράφο - συγγραφέα Βασίλη Σκουντή.

Editorial

Διαφήμιση