.

Διαφήμιση

 

 

User login

ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΣΕ ΝΕΑ ΑΓΟΡΑ ΡΟΔΟΥ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΔΑ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ Ο ΧΑΡ.ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ - Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΕ DEBATE

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος, επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και υποψήφιος Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου του Περιφερειακού Συνδυασμού του κ. Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Ν. ΑΙΓΑΙΟ», την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014, το πρωί συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Γιόχαν Χαν και παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου της 34ης Γενικής Συνέλευσης της Επιτροπής Νήσων της CPMR.

  • Το απόγευμα, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού, περιόδευσε στα καταστήματα της Νέας Αγοράς της Ρόδου και στη συνέχεια  συμμετείχε στο debate που διοργάνωσε τηλεοπτικός σταθμός της Δωδεκανήσου και όπου παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες Δωδεκανήσου των παρατάξεων που κατέρχονται στις Περιφερειακές Εκλογές στις 18 Μαΐου.  Ο κ. Κόκκινος ανέδειξε τις θέσεις και τις προτάσεις του ανεξάρτητου περιφερειακού συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ», ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι την παράταξη Μαχαιρίδη δεν εκπροσώπησε ο υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης αλλά αντιπεριφερειάρχης της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής!

Την Πέμπτη 24 Απριλίου, ο κ. Κόκκινος με στελέχη του περιφερειακού συνδυασμού περιόδευσε τις Λιμενικές και Αστυνομικές Υπηρεσίες της Ρόδου και είχε συνάντηση με τον Προϊστάμενο και Υπηρεσιακούς Παράγοντες της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Ν.Αιγαίου.

  • Ο κ. Χαρ. Κόκκινος είχε συναντήσεις με τον Διοικητή του Λιμενικού Σώματος Δωδεκανήσου, Αρχιπλοίαρχο κ.  Ιωάννη Αργυρίου και τον Κεντρικό Λιμενάρχη Ρόδου , Πλοίαρχο κ. Νικόλαο Αρμπουνιώτη και τον απερχόμενο Λιμενάρχη  κ. Σεφεριάδη και στελέχη του Λιμενικού Σώματος. Εξήρε την προσφορά τους και τις προσπάθειες τους και συζήτησαν θέματα που αφορούν την καλύτερη φύλαξη των συνόρων μας, την λαθρομετανάστευση και την ανάγκη για καλύτερη στελέχωση των Υπηρεσιών.

Στη συνέχεια το κλιμάκιο επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου και είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Φώτη Νικολόπουλο, και στελέχη της Διεύθυνσης. Έγινε αναφορά σε ζητήματα ασφάλειας των πολιτών και στην ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης των νησιών μας προκειμένου να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που θα παρουσιασθούν ενόψει της τουριστικής περιόδου.Τέλος σε συνάντηση με τον κ. Βουτσίνο, Προϊστάμενο και στελέχη της ΕΔΑ Ν.Αιγαίου, συζητήθηκαν εκτενώς οι ενέργειες που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα με σκοπό  την επιτυχημένη ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ 2007-2013, την παράδοση στην Κοινωνία έργων ποιοτικών και λειτουργικών και την απένταξη των προβληματικών έργων που δεσμεύουν πόρους και δεν απορροφούν τα διαθέσιμα χρήματα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να χαθούν πολύτιμοι πόροι για τα νησιά μας.

Editorial

BARISTA PRO

Επισκεφθείτε τον ιστότοπο:

www.baristapro.com.gr

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών

επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”.

Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια εταιρεία

που προμηθεύει  επιχειρήσεις

καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα,

τα οποία ξεχωρίζουν για την

ποικιλία και την  εγγυημένη

ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων μας

περιλαμβάνει  καλοκαιρινά

και χειμερινά ροφήματα

για απαιτητικούς καταναλωτές,

ΩΒΕΡΝΗ

ΚΑΦΕ ΩΒΕΡΝΗ. Μεσαιωνική Υπεροχή στη Ρόδο!

Διαφήμιση