Διαφήμιση

 

 

User login

Αντώνης Καμπουράκης: Καλωσορίζω στο Συνδυασμό "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο" τον Στέφανο Παλλά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Στέφανου Παλλά με τον συνδυασμό "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο", ενός ανθρώπου που συμμετέχει ενεργά σε τοπικά σωματεία και συλλόγους για την πρόοδο της Ρόδου. Θεωρώ ότι η συμπόρευση του με το συνδυασμό μας θα συνδυαστεί με την αναπτυξιακή προοπτική που όλοι Μαζί θέλουμε για τον Τόπο μας».

Ο Στέφανος Παλλάς για την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Αντώνη Καμπουράκη ανέφερε τα εξής: «Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά θέλοντας να προσφέρω αυτό που μπορώ και να μην είμαι ένας παθητικός παρατηρητής της σημερινής κατάστασης του τόπου μας. Πιο συγκεκριμένα επέλεξα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο "Με Δύναμη Για Τη Ρόδο" με τον Αντώνη Καμπουράκη επειδή πιστεύω στις προθέσεις και τις ικανότητες του καθώς και των μελών του συνδυασμού.»

Βιογραφικό

Ο Στέφανος Παλλάς του Εμμανουήλ γεννήθηκε στη Ρόδο το 1986. Μεγάλωσε στη Λίνδο και έχει τρία αδέλφια.

Είναι απόφοιτος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Πάτρας.

Μιλάει άριστα την αγγλική γλώσσα.

Δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων και είναι Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της Μανώλης Παλλάς Α.Ε.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα συμμετέχει ενεργά ως μέλος διαφόρων τοπικών συλλόγων και σωματείων με σκοπό τη βελτίωση και ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση