Διαφήμιση

 

 

User login

Τρεις νέες υποψηφιότητες στο πλευρό του Αντώνη Καμπουράκη

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης δήλωσε τα ακόλουθα για τους τρεις νέους υποψήφιους του Συνδυασμού "Με Δύναμη για τη Ρόδο": «Ενεργοί πολίτες, που τολμούν να γίνουν η αλλαγή που περιμένουν οι συμπολίτες μας για τη Ρόδο. Με ακλόνητη πίστη στις πραγματικές δυνατότητες του τόπου μας, κάνουν το βήμα μπροστά και μπαίνουν στην εκλογική μάχη για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, προκειμένου να βγάλουμε τη Ρόδο από το τέλμα. Όλοι Μαζί, στην κοινή προσπάθεια να ξαναδώσουμε στη Ρόδο τη λάμψη που της αξίζει!

Καλωσορίζω τον Αντώνη Σιγανό, τον Κωνσταντίνο Συρτσάκο και την Κατερίνα Κούρου στο συνδυασμό "Με Δύναμη για τη Ρόδο".

Αντώνιος Σιγανός του Κωνσταντίνου

Ελεύθερος Επαγγελματίας (Τραγουδιστής)    

«Το κίνητρο μου είναι να καλυτερεύσουμε τον τόπο που μεγαλώσαμε, που ζούμε και που θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο”, με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί θεωρώ ότι είναι ένας επιτυχημένος συμπολίτης μας, που αγαπά τη Ρόδο και έχει την ικανότητα, το κίνητρο και τη θέληση να προσφέρει στο νησί μας.»

Βιογραφικό

Ο Αντώνης Σιγανός γεννήθηκε στη Ρόδο το 1982. Είναι παντρεμένος με την Ραφέλα Ματσάγκου και έχουν μια κόρη. Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Λυκείου Κρεμαστής και εργάζεται ως επαγγελματίας τραγουδιστής από το 1999 με μεγάλη επιτυχία.

Κωνσταντίνος Συρτσάκος του Παύλου
Μηχανικός Πληροφοριακών Συστημάτων

«Με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” θέλω να αποδείξω ότι όταν υπάρχει ένας επικεφαλής με όραμα, όπως ο Αντώνης Καμπουράκης, πλαισιωμένος από ανθρώπους με ιδέες και διάθεση προσφοράς, τότε η Ρόδος μπορεί να γίνει όπως ονειρευόμαστε.»

Βιογραφικό

Ο Κώστας Συρτσάκος γεννήθηκε στις Καλυθιές Ρόδου το 1982. Γονείς του είναι η Πελαγία & ο Παύλος και αδερφή του η Αναστασία. Απασχολείται σε όμιλο Τουριστικών Επιχειρήσεων με αντικείμενο τη διαδικτυακή παρουσία και το ηλεκτρονικό marketing της εταιρείας. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ ολοκλήρωσε και το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών “eBusiness Management" του University of Warwick.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων Δήμου Καλλιθέας  από το 2007 έως το 2011, ενώ το διάστημα 2011-2015 διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου της Δ.Κ. Καλυθιών.

Αικατερίνη Κούρου του Ελευθερίου
Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω

«Στόχος μου είναι να μετέχω έμπρακτα και ενεργά στη βελτίωση του τόπου μας με τρόπο σύγχρονο, καινοτόμο και αποτελεσματικό. Η Ρόδος θα πρέπει να γίνει στολίδι για τους κατοίκους της, αλλά και ένας από τους σημαντικότερους πόλους τουριστικής έλξης. Συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο “Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη γιατί ο τόπος μας αξίζει το καλύτερο».

Βιογραφικό

H Αικατερίνη Κούρου του Ελευθερίου και της Αγγερούλας, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1984. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω με ιδιαίτερη εξειδίκευση στον τομέα του Εργατικού, Φορολογικού και Αστικού Δικαίου. Ασκεί το επάγγελμα της από τις 5-8-2009 ως ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Διατηρεί δικηγορικό γραφείο επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου 31, στη Ρόδο.

Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Πόλεως Ρόδου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας (ΔΗΜ.Τ.Ο. Ρόδου) κατά τη χρονικές περιόδους 2013-2016 και 2016-2018. Διετέλεσε Πρόεδρος του Ομίλου Ρόταρακτ Ρόδου (Όμιλος επαγγελματικού/φιλανθρωπικού σκοπού) τη χρονιά 2015-2016, στον οποίο παραμένει ενεργό μέλος μέχρι και σήμερα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Ασκούμενων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου (Ε.Α.Ν.Δι.Ρ.) και διετέλεσε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτής.

Editorial

ΛΙΝΑ ΠΑΠΑΤΣΗ

ΠΑΠΑΤΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΝΑ)

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

με την παράταξη  του  ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΥΝΟΥ

 ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

ΆΡΘΡΟ

Για μία νέα στρατηγική στην Τουριστική Οικονομία

50 ΧΡΟΝΙΑ - Απλά... ΒΑΠ!

http://www.vap.gr

Η ΒΑΠ έχει ως έδρα την Ρόδο αλλά δραστηριοποιείται σε όλα τα Δωδεκάνησα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Κοντά σας από το 1967, με το ίδιο μεράκι και όρεξη στηρίζουμε τον τόπο που μας έχει στηρίξει τόσα χρόνια! Αναψυκτικά, νερό, χυμοί, μπύρα, τσάι με γεύσεις και τόσα άλλα που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη των καταναλωτών.

Διαφήμιση